Taz Asg Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 stiu ca sunt putine in tara dar dupa pasii antemergatorilor (vulcan.... shadow) as vrea sa stim unii de altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 ZL 1000 - 50 mile/h in 2,16 s. Este cu motorizare GPZ ,fara carene cu o oarecare forma de cruiser.Un fel de superbike mai domol. Foarte tare ca performanta. Maine poimaine o sa discutati la chopperisti si despre Yamaha R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 ZL 1000 - 50 mile/h in 2,16 s. Este cu motorizare GPZ ,fara carene cu o oarecare forma de cruiser.Un fel de superbike mai domol. Foarte tare ca performanta. Maine poimaine o sa discutati la chopperisti si despre Yamaha R1. acu ce vina am eu ca e ciopar?? ca nu e nici sportiva nici enduro nici turing nici.... iar mai peste tot o gasesti ciopar cruzar custom si a mea e de 600 nu de 100 ps pe alte minuni (r1) nu ma urc nici mort acu ce vina am eu ca e ciopar?? ca nu e nici sportiva nici enduro nici turing nici.... iar mai peste tot o gasesti ciopar cruzar custom si a mea e de 600 nu de 100 ps pe alte minuni (r1) nu ma urc nici mort e a ta minunea??? daca da sa iti traiasca iote pe a mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Nu ,nu este a mea. Daca era a mea o choppeream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate