emoisescu Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Revin cu o rugaminte la toti cei care au probleme cu aprinderea sau cu releul de incarcare:trimiteti mail pe "emoisescu@yahoo.com"pt ca am messengerul deschis permanent ,si va pot raspunde mai repede,sau la tel:0722/769357 sau 0765/430058 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Revin cu o rugaminte la toti cei care au probleme cu aprinderea sau cu releul de incarcare:trimiteti mail pe "emoisescu@yahoo.com"pt ca am messengerul deschis permanent ,si va pot raspunde mai repede,sau la tel:0722/769357 sau 0765/430058 EU am o problema cu incarcarea la un yamaha virago xv250.Ai putea sa te uiti sa vezi care-i baiul?DE ce nu incarca cum trebuie? Cand?Unde? si cat m-ar costa? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emoisescu Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 EU am o problema cu incarcarea la un yamaha virago xv250.Ai putea sa te uiti sa vezi care-i baiul?DE ce nu incarca cum trebuie? Cand?Unde? si cat m-ar costa? Merci se poate face.sunt din Ploiesti .detalii pe privat mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate