mario Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Salut, Caut si eu un propietar de zx-6r din 1995 deoarece am nevoie sa imprumut carena fata pt ai face matrita. Daca se ofera cineva sa ma ajute pot sa-l pentru efortul depus. Mersi mult P.S. Sau daca cineva are matrita astept un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Tocmai mi-am cumparat modelul asta si din anul 1995. Mai exact ZX 600F . Daca te pot ajuta,ok,sunt din Neamt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 Tocmai mi-am cumparat modelul asta si din anul 1995. Mai exact ZX 600F . Daca te pot ajuta,ok,sunt din Neamt ! Multumesc mult pentru oferta dar esti un pic cam departe. Mie imi trebuie carena fata pentru o face matrita dupa ea si chestia asta dureaza doua zile. Poate totusi gasesc pe cineva din Bucuresti sau mai aproape de mine. P.S. Felicitari pentru achizitie ai facut o alegere buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 OK !! Am si eu o intrebare pentru tine : Ai cumva un manual de service pentru el ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 OK !! Am si eu o intrebare pentru tine : Ai cumva un manual de service pentru el ??? sal daca poti face rost de piesa mama iti pot face eu matrita sau alta piesa..0723446040 msi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Februarie 16, 2007 Autor Share Postat Februarie 16, 2007 OK !! Am si eu o intrebare pentru tine : Ai cumva un manual de service pentru el ??? Am avut unul dar l-am dat si dat a ramas. Cred ca te pot ajuta peste cateva zile, o sa incerc sa-ti fac rost de unul. Daca ai ceva probleme sau te intereseaza vreo informatie despre tipul asta de motor da-mi un PM poate pot sa te ajut. sal daca poti face rost de piesa mama iti pot face eu matrita sau alta piesa..0723446040 msi Mersi mult daca gasesc sa imprumut o carena de fata te caut. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Pentru mario ! Daca poti sa faci rost de unul, ar fi OK, macar sa fac o copie dupa original.Ma intereseaza intervalele de service, ce ar trebui sa scimb si cand s.a.m.d. Merci anticipat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Februarie 23, 2007 Autor Share Postat Februarie 23, 2007 Pentru mario ! Daca poti sa faci rost de unul, ar fi OK, macar sa fac o copie dupa original.Ma intereseaza intervalele de service, ce ar trebui sa scimb si cand s.a.m.d. Merci anticipat !!! suna-ma si o sa-ti spun mai multe despre intretinerea acestui model. Ti-am trimis un PM cu nr meu de tel.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Mersi pentru intelegere !! Dar nu am primit nici un PM,te rog,mai transmite o data ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate