Bogdan D. Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 dc stie cineva a cui este acest simson il rog sa-mi dea si mie id-ul de mess, s-au un nr de telefon sau macar nick-ul de pe forum... ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 dc stie cineva a cui este acest simson il rog sa-mi dea si mie id-ul de mess, s-au un nr de telefon sau macar nick-ul de pe forum... ms mult e pe la vanzari...avea si nr de tel, parca, da un search...era peste 1000 de euro, dar nu stiu cu cat s-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 e pe la vanzari...avea si nr de tel, parca, da un search...era peste 1000 de euro, dar nu stiu cu cat s-a dat gata..l-am gasit..ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 gata..l-am gasit..ms mult npc...sa inteleg ca ai bani sa il cumperi? e super marfa motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate