Ripp3rS Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Care din voi faceti autocolante ... sau poate stiti pe cineva care se ocupa cu asa ceva ... ma intereseaza un full body makeover .. ca cel de pe rs 2006 sux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Stiu eu un baiat super serios din brasov,nu mai stiu pagina de net a lui dar iti dau nr de tel 0788275070 suna cu incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ripp3rS Postat Februarie 16, 2007 Autor Share Postat Februarie 16, 2007 thx for info ... dar ma gandeam la cineva din bucuresti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 thx for info ... dar ma gandeam la cineva din bucuresti ! sal ia un nr d tel si suna il cheama ZDROBITU CERE I NR LUI DAN GORILA EL FACE ASA CEVA IN BUCURESTI:0726207276 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate