fox Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Cine stie mai multe ???? Ca de exemplu :-se cere vizita medicala (pe regulament nu scrie iar un prieten zice ca se cere) -din ce constau probele de cross linie dreapta ? etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Exista regulamentul pe net? Ai un link? Daca il ai pe hartie, poti sa scanezi si sa postezi? Eu nu stiu nimic, nimic, deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 vreti sa va bagati ma enduristilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Se vede ca nu cititi tot forumul!!! /index.php?showtopic=7776 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Thnx Dobrescu. Nu stiu daca fac fata, se pare ca va fi foarte dur, dar as putea sa incerc, asa, ca distractie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 sunatzi la doamna muscaloiu(cea din link ul lui dobrescu) pentru a primi pe un mail regulamentul concursului.inscrierile vor avea loc pe data de 11(vineri). anul asta cred ca va fii super fun, desi nu stiu dac e normal asha.diferentza intre clasa avansatzi si cea incepatori este ca primii vor avea 4 ture de facut, iar incepatorii numai 3, dar pe acelashi traseu(care nu i f ushor, mia ales daca ploua ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 Nu stiu daca fac fata, se pare ca va fi foarte dur, dar as putea sa incerc, asa, ca distractie. Asa am inteles si eu, ca va fi greu. Eu nu am hard-enduro, am dr 650 , asa ca nu ma risc sa il stric pe traseu Oricum cred ca o sa merg pana acolo in plimbare ... veniti si voi la paraul rece ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 cu sigurantz o sa fiu pe acolo , daca nu in postura de concurent la incepatori, macar ca spectator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 Frumoasa achizitie mai Pit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate