SILVIU.C Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Salutare si imi cer scuze ca raspund asa tarziu !!!! In cele din urma m-am hotarat la R1 2007 .Voi urma sfatul lui Sacalu si voi merge la Kawa Motors sa vad ce iese..cu toate ca o sa mai dureze putin pentru ca imi mai trebuie o suma de bani care o voi face rost destul de repede! Multumesc inca o data tuturor pt pareri Sfatul meu:citeste ultimul numar din Moto-life ca sa poti face comparatii directe la preturi intre kawamotors si reprezentanta...s-ar putea sa ai oarece surprize. ...si hai sa-ti dau un exemplu:la gsxr1000 an2006 kawamotors afiseaza un pret de 9800euro ,eu am dat la B&S 9600(mi-a facut discount cateva sute de euro fiind a doua motocicleta cumparata) ,pretul normal fiind in jur de 10000euro la reprezentanta.Pt 3-400euro ,cumparati-o frate de la reprezentanta si nu mai asculta "povesti pescaresti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate