Skandal Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 -alternator jupiter 5 complet echipat(platou platinini,condensatori si cama)nou nout 1,8 mil lei(merge pus pe orice ij si cu putina bunavointa pe orice motor -releu de incarcare ij originala(cu punte de diode pe el)cunoscatorii stiu400 mii lei,releu original semnalizare300mii lei -cadru cu bascula complet echipata(roata ,amortizoare ,cuplaj +pinion+carcasa lant,sistemul de franare..1 mil lei -motor ij planeta 5 desfacut(dar complet)-cilindru cota 0,piston cota 0 nou nout,bolt segmenti noi si asa mai departe,ambiealajul este depresat ca i-am cumparat buton+colivie+biela noua ..trebuie centrat si presat la loc ...3,5 mil sau il dau si pe bucati id mess carlos_doggy sau 0765435366 0723989672 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell`s angel Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 salutare ! probabil ca vrei sa dai alternatoru cu totu ,pe mine m-ar interesa platou de platini ! crezi ca l-ai putea da separat sau daca nu sti pe cineva de la care mi-as putea procura .NOU de preferat mersi si bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 salutare ! probabil ca vrei sa dai alternatoru cu totu ,pe mine m-ar interesa platou de platini ! crezi ca l-ai putea da separat sau daca nu sti pe cineva de la care mi-as putea procura .NOU de preferat mersi si bafta la vanzare 300.000 lei vechi cu tot cu transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 il dau complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell`s angel Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) ms stresule ! chiar mi-ai putea zice un o m de incredere{ma refer la piese bune }care aduce/comercializeaza piese de jup 4 si un nr de tel multam fain scuze ca is offtopic Editat Februarie 19, 2007 de hell`s angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate