szecsi77 Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 GEZA,LALA,CSOCSO SI CU MINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 A fost o plimbare pe cinste,iar tu ai fost foarte "operativ" .vedeti la "comerciale",remo cu 2 locuri,aproape nou opa,scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szecsi77 Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 A fost o plimbare pe cinste,iar tu ai fost foarte "operativ" .vedeti la "comerciale",remo cu 2 locuri,aproape nou opa,scuze Cand o sa am timpul necesar te invat si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Ma inveti,cum se aterizeaza cat-pe-aci pe nas?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Gata cu zapada ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Zapada n-a mai fost nici WE-ul trecut,iar ieri si sambata a fost si vreme excelenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 GEZA,LALA,CSOCSO SI CU MINE Pune si filmuletele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 cum s-a terminat aterizarea din ultima poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 cum s-a terminat aterizarea din ultima poza? Aterizarea a fost fara probleme... Pilotul (szecsi77) s-a mirat cand a vazut poza... Cred ca a avut noroc ca nu a cazut in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Aterizarea a fost fara probleme... Pilotul (szecsi77) s-a mirat cand a vazut poza... Cred ca a avut noroc ca nu a cazut in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szecsi77 Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 Aterizarea a fost fara probleme... Pilotul (szecsi77) s-a mirat cand a vazut poza... Cred ca a avut noroc ca nu a cazut in cap ATERIZAREA A FOST INTENTIONAT SI BINE CONTROLATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 ATERIZAREA A FOST INTENTIONAT SI BINE CONTROLATA! Este evident ca asa ai vrut sa aterizezi, in cap Se vede ca e studiata miscarea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szecsi77 Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 Este evident ca asa ai vrut sa aterizezi, in cap Se vede ca e studiata miscarea ... MERCI ca imediat ai observat talentul in sariturile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Este evident ca asa ai vrut sa aterizezi, in cap Se vede ca e studiata miscarea ... De-abia astept sa pot "invata" si eu...oare cand ma invata? Pune si filmuletele... Chiar,acum,fara gluma(pana la urma o s-o iei in nume de rau) -pune si filmele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate