Sari la conținut

Achizitionare Scuter


don' juan
 Share

Postări Recomandate

Salut!De mult mi-am dorit si eu un scuter da de fiecare data taicamio imi reprosa sa astept sa mai cresc :rose: ! Ei uita ca a venit si timpul sa fac si eu 16 ani si sa fie a mei de acord sa-mi achizitioneze o jucarie de asta... :nono:

problema este ca nu stiu de care scuter(shand peste 2000) sa-mi iau sa fie bun si rezistent(Nu vreau chinezerii cum le numiti voi...). eu vreau ceva pana in 700 E si pana in maxim 49cc (nu vor a mei cu motor mai mare ca zic, ca nu vreau sa ma culeaga cu batista de pe asfalt). Dar nu stiu ce marca. Am studiat mult forumul si cam pana in banii astia sunt destule marci pe care le-as putea lua.

Un prieten are malaguti f12 si chiar imi place si cum arata si cum merge. Dintre toate eu as ramane la 2 marci: Yamaha aerox sau malaguti. nush aeroxu ma tem sal iau ca pana in 700E mio zis cineva ca nu pot lua ceva bun numa ceva forjat rau... asa ca as ramane la malaguti f15 firefox(despre care nu prea am vazut pareri pe forum). Cine imi poate spune ceva despre el?.Eu am auzit ca malaguti consuma mult(peste 4%). Eu nu as vrea unu care sa consume asa mult(nu ma prea intere sa mearga nushtiu cat de tare numa sa aiba ceva sprint...)Astept parerile voastre!

Mersi daca tot ai avut rabdare sa-mi citesti mesajul ar fi pacat sa nu-mi dai si mie un sfat pt ami achizitiona si eu un scuter bun si rezistent!

 

 

A ai am uitat sa va mai intreb ceva!

Tot aici pe forum am mai citit ca malaguti sunt mai fiabile chiar si decat aprilia rs. Ce inseamna la un scuter ca sunt mai fiabile? :rose: Ca habarnam...

Astept raspunsurile celor mai priceputi de cat mine...

bye bye!!! :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am auzit ca malaguti consuma mult(peste 4%).

 

Zvonuri :rose:

Al meu consuma cam 3 pana in 4% ... niciodata peste 4%

 

Ce inseamna la un scuter ca sunt mai fiabile? :rose: Ca habarnam...

 

Fiabilitate = insusire a unui produs de a fi sigur in exploatare, in functionare intr-o perioada de timp prestabilita :rose:

asa scrie in dictionar :nono:

 

sau mai simplu, merge relativ mult fara sa repari la el :rock:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut , sincer si cu scuterul daca nu esti atent te pot culege cu batista de pe asfalt , nu e doar o "insusire" a motoarelor, am vazut multi care s-au imprastiat in fata mea cu scuteru dupa ce trecusera pe langa mine care eram pe motor si mergeam incet din cauza de trafic, umezeala sau lipsa de aderenta, oricum ca idee de mers am mers cu peugeot ca scuter si cu aprilia de 150 , si mi s-a parut mult mai misto aprilia, cat despre RS, e alta senzatia pe ea decat pe scuter, mult mai misto, acum depinde si de ce vrei tu sa obtii de la el, bafta la alegere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un scuter este mai mult pentru utilitate Âşi pentru plăcere, să te plimbi de plăcere... Nu să te spargi în figuri mai ales că ar fi indicat să citeÂşti câte ceva din codul rutier pentru a nu avea surprize neplăcute. Pari un băiat liniÂştit, aÂşa că nu cred că vei avea probleme. Ca sfat, scuterele în 4 timp sunt mai fiabile ca cele în 2 timpi. AÂşa că ar fi indicat să te îndrepți către aÂşa ceva. Malaguti nu e rău.

 

Baftă!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la malagutti firefox e naspa cu racirea pe lichid. incepe sa curga dupa un timp. iati mai bine un aerox ca e mai beton. se poate tuna usor si fuge super

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...