Sari la conținut

racheta

Membru
  • Număr conținut

    314
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de racheta

  1. Ai desfacut un bidon de Yamalube si unul de Motul? Sunt complet diferite ca miros si culoare. Alt aspect ar fi ca la Motul se marketeaza detergentii foarte mult, lucru pe care nu l-am gasit cu atata accent la Yamalube. Produsele despre care vorbesc sunt Yamalube 10W40 4RS, varianta pentru motociclete sport/circuit si binecunoscutul Motul 300V.
  2. pilot power 2 si 3, dunlop qualifier 2, s20/evo. am mers si cu d211, bune doar pe uscat si cald afara, in rest e o loterie daca ploua, daca uda astia strada, daca e frig abia se incalzeste si apoi se raceste repede, etc. pirelli nu am avut, am mers cu alte mobre echipate nu pot comenta pentru ca nu mi-am format o parere. s20evo si s21 s-au comportat excelent in toate conditiile intalnite pe strada. poti face si trackday cu ele.
  3. s21 sunt numarul 1 la ora actuala pentru strada pe un supersport/superbike. fata da incredere imensa pe intrari viraje si franari in orice conditii (cald/frig, compozitie asfalt, etc), spatele tine mult mai multi km fata de s20, aderenta foarte buna in toate conditiile. pe ploaie la un mers decent insa nu de melc nicio emotie. eu le am din martie, 5000km, ma declar multumit.
  4. just argumentul Honda. si la BMW crapa cutiile, mai ales primii ani de S1000RR si nici acolo nu s-a obosit nimeni sa faca vreun gest...
  5. macar astia recheama tot si isi repara greseala nu ca altii spre exemplu care au asteptat 10 ani sa schimbe pompele de frana la toate modelele produse in anii aceia
  6. in timpul saptamanii sunt tiruri, destule probabil. cu racerii ce problema ai? ) pe mine nu m-ar speria tirurile insa nu stiu in ce stare se mai afla drumul, anul trecut era semi-acceptabil.
  7. aparent, nu numai miercuri va fi asa de cald: http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/hdfForecast?query=bucharest&MR=1
  8. ce pareri imi puteti da despre urmatorul versus: Michelin Pilot Power 3 vs. Bridgestone S20 (EVO)? multumesc!
  9. ma bag si eu in discutie si va intreb ce ati auzit/stiti de cazuri reale despre Ducati Panigale dpdv al raportului fiabilitate/pefromanta. pe multe forumuri straine si chiar in filmulete private pe youtube, multi oameni le-au pus cap la cap pe cele doua, S1000RR vs Panigale. si acela e un motor impins, din 2 cilindrii 195hp (din cifrele date de producator).
  10. cu sau fara canicula, totusi nu sunt ore cam pescaresti astea? macar in weekend nu te duci la servici, ma gandesc ca poti avansa ora de intalnire
  11. vand geaca ProBiker, noua, purtata de 2 ori, protectii umeri, coate, spate (cea de spate este upgradata), mesada detasabila. este exact ca in descrierea de pe site, impecabila. http://www.louis-moto.co.uk/index.php?topic=artnr&artnr=20875944&lang=en masura este: 36 - aici este tabelul cu marimi de la ProBiker - prietena mea are 1.77 inaltime si 60kg si ii venea foarte bine, geaca oricum are mai multe reglaje inclusiv maneci si talie. pret: 300lei 0728 929 786 Cristi (Bucuresti)
  12. depinde de situatiile de trafic, de carute si vaci pe drum ) altfel, eu cel putin, nu prea.
  13. era o avertizare de ploi fix pana maine dimineata. http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92 iar prognoza pe 3 zile arata ca sambata e soare. http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=1024 si pe toate celelalte siteuri (accu, wunderground, yahoo), arata soare. despre traseu eu am inteles asa: DN1, centura de est a Ploiestului, Cheia, Siriu, Valenii de Munte, si tot DN1 sau A3.
  14. problema des intalnita la 2005-2006 (chiar si anterior unele), e treapta a doua de viteza. se mai intampla sa sara din viteza. poti verifica asta simplu: mergi in treapta a doua, 40-50km/h si apoi full gaz. daca iti da socuri si incearca sa sara din viteza sau chiar sare atunci are aceasta problema. necesita schimbare pinion treapta 2 si eventual cititorul din cutie sau mai rau, depinde cat de mult s-a mers cu aceasta problema si cat de nepasator a fost prorpietarul.
  15. vorbind de fete, stie cineva cine e blonda inalta de la unitedmotors? )
  16. am si eu de vanzare o geaca pentru fete. Joe Rocket Jordan, editie limitata, noua, impecabila, identica cu cea din poze. protectii spate, umeri, antebrate, mesada detasabila, aerisiri cu fermoar. marime M. pret: 500lei 0724 02 10 18 Cristi Bucuresti
  17. racheta

    Accident Dn1 Ciolpani

    ti-am raspuns eu pe prima pagina, vad ca n-ai citit.
  18. racheta

    Accident Dn1 Ciolpani

    pe el cred ca il cauti /index.php?showuser=17775 il cheama Florin. e din Bucuresti.
  19. eu am incercat pe un suzuki bandit cu abs, si nu a mers. poti sa stragi maneta la maxim si nu se blocheaza roata (stoppie pe loc), dar nici progresiv nu mergea (stoppie in mers). frana dupa creieru' absului. ca sa fiu ontopic, absu' are utilitatea lui dar nu pe ss.
  20. absul impiedica alunecarea rotii pe asfalt pentru ca nu poti bloca roata prin franare. deci un sistem abs te-ar impiedica sa faci si stoppie.
×
×
  • Creează nouă...