Remyx Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 (editat) Salut, Am realizat ca nici nu stiu unde este joja de ulei Evident ca acum e 3.50 AM si nu prea e momentul sa ma duc sa o caut Cine imi poate da si mie manualele de utilizare si cel de reparatii pentru GS 500F ? mercik Editat Februarie 23, 2007 de Remyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Am un manual in format PDF. Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Du-te pe Service la un baiat dragut wiesie(cred ca sunt cam pe linga)da o sa te descurci.A bagat o gramada de carti service si altele in format electronic.Poate gasesti ceva .Bafta .bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate