Bufnitoiu" Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Am schimbat cele 4 bucsi din furca, la motoreta d-rei si nu am idee cat ulei trebuie pus.Una lume zice 100 gr. dar vreau ceva sigur.Va rog ajutati,daca stiti sigur binenteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 (editat) Salut daca vorbesti de uleiul din telescoapele fata este vorba de 200gr. poate te ajuta asta(deschide cu acr.reader) Slutari sper sa te ajute am pus cartea tehnica dar numerge!!!de ce???? Editat Februarie 23, 2007 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bufnitoiu" Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 Salut daca vorbesti de uleiul din telescoapele fata este vorba de 200gr. poate te ajuta asta(deschide cu acr.reader) Slutari sper sa te ajute am pus cartea tehnica dar numerge!!!de ce???? Multumesc mult.Despre uleiul din furca este vorba.Stii tu sigur ca se pun 200 gr. intr-un telescop?Sau cate 100 gr.in fiecare?Cat despre manual il am dar nu am gasit nicio referire la asta.Inca odata multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 (editat) In functie de ce model de minsk ai: Model MMVZ-3.11212 150ml Model MMVZ-3.11213 180ml Primul model e cel care are pe furca burdufuri de protectie. Al doilea model nu are burdufuri. Se foloseste ulei hidraulic f f subtire. A nu se folosi T90. Editat Februarie 25, 2007 de kama3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bufnitoiu" Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 Multumesc. Al nostru este 11213 (cel fara burdufuri). Am cumparat ulei de furca 10w Motul. Cred ca este bun,in ideea in care folosesc din el si la eliminatorul meu. Inca odata multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate