solo Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 /index.php?...mp;#entry646792 cine e interesat sa si puna lantzuri....merge la magazin cumpara 5m de lantz de legat cainele si l infasoara pe roata viteza maxima 100km/h dar sa nu mearga prea mult pe asfalt ca sa toceste lantzul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Buna treaba!! Nu ti-a indoit spitele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 Buna treaba!! Nu ti-a indoit spitele ? spitzele nu sunt din plastelina lantzul s a cam facut praf....inca putzin si se rupea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 daca ma uit bine e metal d-ala alb (ceva mai moale). ei la caine aveam un lant cu aceeasi conformatie numai ca era din metal ceva mai negru (probabil un otel ceva mai serios) si zici ca 5 metri ajung? n-ar fi bune si niste bucati de furtun bagate pe zonele ce trec peste janta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 daca ma uit bine e metal d-ala alb (ceva mai moale). ei la caine aveam un lant cu aceeasi conformatie numai ca era din metal ceva mai negru (probabil un otel ceva mai serios) si zici ca 5 metri ajung? n-ar fi bune si niste bucati de furtun bagate pe zonele ce trec peste janta? cred ca da .... dar eu nu am avut timp.....ca era prea cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 mi se pare al naibi de periculos cu lantul ala... de ce nu iti faci o pereche de cauciucuri cu cuie??? au un efect mult mai bun, GARANTAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
therunner Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 100 km/h cu lanturi esti inconstient. Si ce poate fi asa misto nu inteleg, da-te si tu cu sania iarna cred ca e mai misto si mai safe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 burn-out ai incercat cu lantu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 27, 2007 Autor Share Postat Februarie 27, 2007 mi se pare al naibi de periculos cu lantul ala... de ce nu iti faci o pereche de cauciucuri cu cuie??? au un efect mult mai bun, GARANTAT. asta la cross...dar la enduro nu prea merge...eu am mers si pe asfalt si pe gheatza si pe zapada ...deci nu se putea cu cuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 cum o fi la 100 km/h cu lanturi )...tare dar eu unu n`as incerca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 what the fuck?! foarte tare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate