moscku Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Salut, am bulit pompa de benzina de la VFR-ul meu Care ma poate ajuta, daca are cineva la vanzare, vreau un pret, daca se potriveste de alt model vreau o informatie merci, astept raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 am un prieten care dezmembreaza un vfr si inca mai are pompa maine iti comunic nr tel pompa e aceeasi la CBR, NTV,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 (editat) ce vfr dezmembreaza? model Editat Februarie 26, 2007 de zolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 (editat) 750f din 95 Editat Februarie 26, 2007 de AlexM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 ok, e mai nou ca al meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate