sorinpreotescu Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Pentru o Jawa TS 350 / 638 Care stiti sau aveti vre-un manual mai capabil decat acelea pe care le am eu, ma intereseaza sa aflu dimensiunile standard pentru consumabilele de ambreiaj, anume : 1 grosime disc-ferodou 2 lungime arcuri , cote minime si maxime admise. Intreb asta deoarece motoreta ori are un set de discuri facute pe undeva cine stie unde, care ar fi foarte groase, ori are alt tip de arcuri mult mai tari, facand astfel ca ambreiajul sa functioneze foarte greu, si de la asta un lant intreg de evenimente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 sal omu t pot ajuta cu orice piesa d jawa ts ORIGINALA import cehia daca ai nevoie.......si cu mecanika p jawa ABSOLUT ORICE REZOLVAM......d grosimea discurilor nush sa ti zik ....tre sa masori unele noi..poate nu ai montat bine placa d presiune,are o-ringul nou?????.......sory...bafta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 sal omu t pot ajuta cu orice piesa d jawa ts ORIGINALA import cehia daca ai nevoie.......si cu mecanika p jawa ABSOLUT ORICE REZOLVAM......d grosimea discurilor nush sa ti zik ....tre sa masori unele noi..poate nu ai montat bine placa d presiune,are o-ringul nou?????.......sory...bafta...... sper sa-l poti folosi (asta am gasit mai rapid ) http://szocimotoros.hu/download/jawaszkk.zip fazek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 Gata, am gasit intr-un manual. Sa fie si pentru cei care or mai avea nevoie: Grosimea discului de frictiune=3,5mm. asadar presupunerea mea cum ca discurile mele sunt mai groase decat trebuie s-a adeverit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate