roolrevolv Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 uitati care e treaba, peste o luna am si eu A1 si vreau sa-mi iau un honda cbr, intrebarea mea este urmatoarea: sa mil iau pe acesta nou din 2007 sau sa imi iau unul la mana a 2a? adica e vreo diferenta intre asta nou si cel vechi inafara d faptul k asta din 2007 e cu injectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 pai tocmai aia e marea diferenta la injectie: +consuma mai putin +putere mai mare +scapi de reglaje la carburatie: + mai brutala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 uitati care e treaba, peste o luna am si eu A1 si vreau sa-mi iau un honda cbr, intrebarea mea este urmatoarea: sa mil iau pe acesta nou din 2007 sau sa imi iau unul la mana a 2a? adica e vreo diferenta intre asta nou si cel vechi inafara d faptul k asta din 2007 e cu injectie? Designul..parerea mea e ca lucrul nou e nou....CBR 2007 s-a ieftinit (3900 de euro final)...e mai usor sa dai comanda, o vezi cu 0km pe bord decat sa tot stai sa cauti sa stai o gramada de timp...eu am patit-o si ma saturasem la un moment dat de cat cautasem...noroc ca am luat lucru aproape nou 4000 de km Numai bine si ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 sal!! si eu sunt de aceeasi parere...ce e nou e nou...esti sigur ca nu o sa ai probleme majore timp de cativa ani,ai garantie la el,probleme estetice nu exista...ce sa mai,e ca o fata "cuminte" ....si dak iti permiti,de ce nu ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 da normal:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 mersi pt pareri, cred k imi iau unul nou , mai am o intrebare, e mai bine sa o iau din olanda sau d aici?? ca acum cu intrarea in UE nu mai am probleme cu vama etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 are taxe vamale de 8% la intarea in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 + mai brutala Motoarele pe carburatie sunt mai brutale decat cele pe injectie..asta nu inseamna ca mai puternice sau mai rapide,sa nu confundam...sunt mai brutale la raspuns la acceleratie...oricum,nu cred ca putem vorbii de "brutalitate" la 14-15 cai subnutriti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 ia frate noua ca lucrul nou e lucru nou. si motorul p injectie e mai bun, nu mai ai treaba cu relanti cand e rece, putere mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate