NND Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Are cineva idee de unde gasesc si eu o casca cu Movistar pe ea...am impresia ca Suomy a facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Dar o geaca personalizata Movistar,nu vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 baga poze...la costum port 52 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Te anunt eu zilele astea cand va ajunge geaca la la Bucuresti sa o poti vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Are cineva idee de unde gasesc si eu o casca cu Movistar pe ea...am impresia ca Suomy a facut... Dar o geaca personalizata Movistar,nu vrei? Scuze de offtopic, dar ar trebui sa ceri bani de la Spanioli ca le vei face reclama Uite mai jos ai linkul catre site-ul producatorului de casti de top, SHOEI, ei au modelul pe care il doresti tu EXiT LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Scuze de offtopic, dar ar trebui sa ceri bani de la Spanioli ca le vei face reclama Uite mai jos ai linkul catre site-ul producatorului de casti de top, SHOEI, ei au modelul pe care il doresti tu EXiT LINK Shoei nu produce asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Sry pt offtopic, dar eu nu inteleg mania asta de a face reclama cuiva degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Parerea mea e ca nu vrea sa faca reclama ci sa fie in ton cu motorul..ceea ce nu e o idee rea M-am uitat pe site la AGV nu au si nici restul producatorilor nu cred ca au ..Singura varianta ar fi sa iti iei una apropiata ca si culori gen asta :http://www.agv.it/prodotto.asp?Id_Prodotto=1&Id_Grafica=155 ,sau sa o personalizezi cu aerograful! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate