adorlith Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Salut, aveti idee ceva atelier de modificat motoare in Bucuresti ? Vreau sa-mi fac niste comenzi avansate si-nca cateva modificari. Un numar de telefon, o adresa, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Subscriu si eu la intrebarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 11, 2004 Share Postat Iunie 11, 2004 Am gasit eu pe cineva. Tel. 0722 200 827 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iunie 11, 2004 Autor Share Postat Iunie 11, 2004 Thanks, am sa sun. Daca rezolv ceva dau o bere; ma plictisisem sa tot intreb, nimeni nu stia nimic, parca e secret militar, nu's ce p... mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate