almid Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 (editat) probabil ca o sa radeti ca cer o carte de instructiuni de utilizare pt scuter dar poate nu e chiar naiva intrebarea... am cumparat din germania un scuter Piaggio TPH 125cmc si eu nu prea stiu nimic despre scutere. O sa le invat eu pe toate cele ce tin de utilizare pe incercate dar mi-ar placea sa am un manual cu toate butonashele si de ce nu un ghid de intretinere. poate ca n-ar fi o idee rea sa facem o biblioteca virtuala cu astfel de manuale de utilizare pentru cat mai multe modele de scutere si moto in general. Editat Februarie 28, 2007 de almid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 butoanele de pe ghidon este usor sa afli ce fac... cum ai spus si tu... le iei la rand si vezi ce se intampla exista UN TOPIC despre manuale in forumul asta... cu linkuri catre alte site-uri, si tot felu'. cauta pe fiecare pagina a topicului, si o sa gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate