norbi_bidi Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 POZEEE !!!!! faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 unde ati fost astazi? eu nu am iesit ca am facut mici modificari la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 unde ati fost astazi? eu nu am iesit ca am facut mici modificari la motor I-ai pus turbo? sau dynojet... Numai prin orash, si la Omv-ul de pe independentei...la un pic de spectacol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 I-ai pus turbo? sau dynojet... Numai prin orash, si la Omv-ul de pe independentei...la un pic de spectacol... mici una nici alta am modificat ceva in spate pe la nr. de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 mici una nici alta am modificat ceva in spate pe la nr. de inmatriculare Hmm...ceva nr indoit... ce ai de gand? Hai ca nu spun la nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Hmm...ceva nr indoit... ce ai de gand? Hai ca nu spun la nimeni... cu doua numere una rosie si celalalt al meu si cu buton la ghidon si il intorc cand vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 cu doua numere una rosie si celalalt al meu si cu buton la ghidon si il intorc cand vreau ce tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 cu doua numere una rosie si celalalt al meu si cu buton la ghidon si il intorc cand vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 ce frumoasa jucarie zx10 ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 sa nu luati in serios ca am glumit dar ma gandeam deja de mult cam cum s-ar putea face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 ce frumoasa jucarie zx10 ala Hmm...ai fost in centru vechi azi? --- Mesaj completat în 31 Mar 2008 20:53 ------------- sa nu luati in serios ca am glumit dar ma gandeam deja de mult cam cum s-ar putea face Stai relax, politzaii nu cetesc forumul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Hmm...ai fost in centru vechi azi? Da, am fost da n-am avut ocazia sa dau mana cu tine , data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Da, am fost da n-am avut ocazia sa dau mana cu tine , data viitoare Hmmm baga-te in seama data viitoare...chiar nu te-am vazut, numai "scutere" de 125cc am vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 data viitoare dade o sa fiu si eu pacolo data viitoare cheamama si pe mine cosport si o sa ma duc cu ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Da, am fost da n-am avut ocazia sa dau mana cu tine , data viitoare cu ce motor ai fost acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 (editat) Hmmm baga-te in seama data viitoare...chiar nu te-am vazut, numai "scutere" de 125cc am vazut... Am fo pe josuc,druj....adica scuteru mi in seini. Decat sa stau acasa mai bine am vaz niste motoare bine ca o venit si tibi si m-am bagat si io pacolo Editat Martie 31, 2008 de cosport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Hmmm baga-te in seama data viitoare...chiar nu te-am vazut, numai "scutere" de 125cc am vazut... "Scutere" zici tu? Lasa numai lasa...te tin eu minte. Oricum in curand golesc toba la motorisca... Iar ati facut show pe Independentei? As fi mers si eu dar am avut repetitii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 "Scutere" zici tu? Lasa numai lasa...te tin eu minte. Oricum in curand golesc toba la motorisca... Iar ati facut show pe Independentei? As fi mers si eu dar am avut repetitii. Nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Nu... Zice ca azi ploua http://www.accuweather.com/world-forecast-...RE&metric=1 Deseara convocare la karting ... Ce spuneti? --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 10:12 ------------- "Scutere" zici tu? Lasa numai lasa...te tin eu minte. Oricum in curand golesc toba la motorisca... Iar ati facut show pe Independentei? As fi mers si eu dar am avut repetitii. Ca sa fie show trebuiau si specatori .... Dar spectatorii au fost doar la spalat loganul .... --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 10:13 -------------Repetitii la ce???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Nume : Sefer Marian Motocicleta : un scuter de 200cmc marca Piaggio Beverly si o Aprilia RS Data Nasterii : 07.09.1991 [ 17 Ani -- Sunt Incepator ] Asfalt Uscat Tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Repetitii cu trupa. Sper ca nu vine iarasi o perioada de nu stiu cate saptamani in care ploua ca si innebunesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) Repetitii cu trupa. Sper ca nu vine iarasi o perioada de nu stiu cate saptamani in care ploua ca si innebunesc. Trupa ? ...... .... draga noastra spune-ne la toti ce talente ascunse ai ?!.... Din pacate cu vremea nu se arata nimik bun Deja ploua si e vreme nasoala de prea mult timp http://www.accuweather.com/world-forecast-...RE&metric=1 Editat Aprilie 2, 2008 de daan185 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Trupa ? ...... .... draga noastra spune-ne la toti ce talente ascunse ai ?!.... Din pacate cu vremea nu se arata nimik bun Deja ploua si e vreme nasoala de prea mult timp http://www.accuweather.com/world-forecast-...RE&metric=1 Cum a fost aseara la carturi? Sorry, eram terminat Tot unul a functionat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Cum a fost aseara la carturi? Sorry, eram terminat Tot unul a functionat? Nu.... au functionat 3 bucati dar .... unul functioneaza perfect motorul .... adica are cel mai bun sprint .... dar patineaza foarte tare .... unul e lenes dar foarte stabil .... unul si lenes si instabil .... pista e din beton sclivisit si aluneca si mai tare dar a fost ok... mai merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Chiar este carting la noi? Unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate