daan185 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 ce lucratzi mai.... ce numar preferentzial beton miam pus MM 06 WJM = vajai-ma:D:)) raul niki nu sti ce ai pierdut aseara ca nu ai venit.... ...... multa branza:D:)) ... si putzina ceapa:d Ce ai frate cu branza mea?! .... Se pare ca azi ploua .... doar pe weekendul viitor pare sa se indrepte putin vremea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Ce ai frate cu branza mea?! .... Se pare ca azi ploua .... doar pe weekendul viitor pare sa se indrepte putin vremea .... Kinder-ul tot KINDER e... --- Mesaj completat în 05 Apr 2008 11:19 -------------F.,ucK me ...ploua... nashpa... Iarashi pe patru rotitze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandykite Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 se iese maine.....??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 se iese maine.....??????? Sigur .... se iese ! Cu barca ......!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 daca e cat de cat uscat ies si eu .dati de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Sigur .... se iese ! Cu barca ......!!!! .... ... ... Oare sa ieshim...sa nu ieshim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 deci ... asadar ... si prin urmare ... ... ieeeeesssseeee carevaaaaaa ???? aziiiiiii eu unu ma duc sa scot moto din garaj sa ma dau o tura , ca ma roade prea rau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 eu acuma am sosit din tg lapus ... ii cam frigutz pt motorit azi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 .... ... ... Oare sa ieshim...sa nu ieshim... eu zic sa iesim .... care propune ce si cand???? --- Mesaj completat în 06 Apr 2008 12:13 ------------- eu acuma am sosit din tg lapus ... ii cam frigutz pt motorit azi.... Copilu' sunt 11 grade .... daca nu vi in tenishi ... e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Mi-am vandut motorisk ... Deci acu poate veni soarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Mi-am vandut motorisk ... Deci acu poate veni soarele... Acu poate veni R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Acu poate veni R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 daca vrei te duc eu pe scaritza pasagerului! kand vine R1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 daca vrei te duc eu pe scaritza pasagerului! kand vine R1 ? Sper ca pana saptamana viitoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Sper ca pana saptamana viitoare.. Pana in weekend sa faci bine sa il ai ca se vede soare la orizont .... http://www.accuweather.com/world-forecast-...RE&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Pana in weekend sa faci bine sa il ai ca se vede soare la orizont .... http://www.accuweather.com/world-forecast-...RE&metric=1 Poi, se pare ca mi se arata un drum de germania sau italia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Da pe unde umbla Buggy ca nu l-am mai vaz de cv vreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Da pe unde umbla Buggy ca nu l-am mai vaz de cv vreme? Prin spital ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 O sa revina si Buggy in curand. Asteptam sa vedem cu ce R1 o sa te prezinti. Apropo.....cum a fost drumul de cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Am revenit!!! Dar din pacate, cel putin 2 sapt stau pe dreapta Pana at sa va luati toti motoare ca avem de motorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Am revenit!!! Dar din pacate, cel putin 2 sapt stau pe dreapta Pana at sa va luati toti motoare ca avem de motorit da ce ai patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 La ora 6 ....Barbarosa .... cine are cum si cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) La ora 6 ....Barbarosa .... cine are cum si cu ce vremea-i buna pacat ca nu pot mere .....motoreala placuta am mers vreo 15 min in curte la mine acu juma de ora, o fo stas: Editat Aprilie 7, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 La ora 6 ....Barbarosa .... cine are cum si cu ce mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Cu scuzele de rigoare, desi am convocat intalnirea la ora 6, eu n-am sa pot veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate