Sari la conținut

white8snow

Membru
  • Număr conținut

    454
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de white8snow

  1. white8snow

    CUSTOM PAINTING

    Deci nu m-am rabdat sa nu fac niste poze la casca montata, la Zoli am trimis fara viziera si interior pentru vopsire .
  2. white8snow

    CUSTOM PAINTING

    Multumesc mult pentru portret, eu si sotia suntem incantati, nu speram sa iasa asa de bine avand in vedere ca ai avut de refacut lucrarea dupa altcineva. Este cel putin superb, multa bafta !
  3. aflat starea motorului , s-au facut reparatiile inainte de vanzare nu avea jocul la momentul accidentului . asa ca mai ramane doar negrijenta sofer si motociclist
  4. Eram prin zona la o ciocolata calda, cand s-a intamplat. Am facut si cateva poze cu telefonul din pacate nu aveam aparat foto la mine asa ca lasa de dorit calitatea. Dupa parerea mea este vina motociclistului , cel putin morala chiar daca probabil legal se va dovedi altceva. Omu asta, nu stiu cine este, avea vreo 70 de metrii de franare , am numarat pasii , si ma refer la 70 metrii de frana lasata pe asfalt , asa ca el mergea in localitate cu vreo 200 la ora , in zona stiuta ca fiind aglomerata si plina de tarani care trec fiecare dupa cum ii taie capu. Tipu cu masina cel mai probabil a incercat ori sa vireze ori sa intoarca fara sa se asigure corect sau suficient de bine si motociclistul l-a luat in plin pe partea soferului ( usa _ aripa facute zob la masina ) . Motocicleta pe care o cunosc chiar foarte bine , am facut mai multi km cu ea anul trecut din cate retin avea unele probleme la rulmetul care tinea furca si avea joc ceea ce dadea instabilitate , nu stiu daca s-a remediat de atunci problema asta. Acuma motocicleta in urma accidentului este irecuperabila , cadrul contorsionat si fata si furca fata indoite , toate carenele sunt distruse , bordu zbuat de la loc si piese pe vreo 20 metrii imprastiate in bucatele . Daca totusi scapa cu zile din treaba asta si sper sa aiba noroc , sper sa fie mai atent pe viitor si al si altii care ii manca asa de rau in poponeata acuma la inceput de sezon cand asfaltu e rece si de multe ori ud pe jos.
  5. io nu ti dau dreptate , io am honda si cutia merge birici . si inainte de asta am avut suzuki , si la aia mergea super ok . cred doar ca ala care se plange a stricat motocicleta el sau altcineva de aia are probleme.
  6. daca e careva interesant , caut persoana dispusa sa faca schimb intre 929 rr si busa cu diferenta din partea mea , 929 'le e impecabil , accept ideea doar daca si busa e la fel . 929'le are pus in plus manete incalzite si xenon . km 31000 aprox. motivu e foarte simplu ... m am indragostit de busa.
  7. multumesc mult , da ideea e sa poata veni Darian la aceasta persoana si sa o vada in realitate si sa o compare cu cea pe care a tapitat o el sa vada daca is la fel , dimensiunile nu prea ajuta ca is zeci de coordonate de luat si unghiuri , estrem de complex ... de aia ar fi foarte bine sa gasesc pe cineva cu un 929 sa se poata uita 5 minute la motoru respectiv
  8. HELLP ! am o mare rugaminte la careva coleg motociclist posesor de 929 rr , am trimis la Darian sa refaca saua de la motoru meu si ar vrea sa vada una de 929 sa o masoare ca sa poata face comparatia cu cea pe care tocmai a tapitat-o . Atata tot sa o masoare sa vada daca sunt indentice sa nu o tot trimitem intre baia mare si bucuresti ca am trimis deja odata inapoi pe tema asta . Daca este careva dispus sa ma ajute sa mi zica pls cat ma costa distractia si sa mi lase un nr de mobil pe privat . Multumesc
  9. daca tot i place asa mult echipamentu ala poate se apuca si face niste propaganda in randu colegilor lui pe scutere sa poarte naibi macar casca , e plin orasu de scuteristi indisciplinati si fara echipament , nu toti , da o buna parte din ei . macar atata lucru pozitiv sa iasa din treaba asta . am mai repetat nu ma deranjaza ca o luat poza mea , ma deranjeaza ca nu o intrebat inainte sa ia un lucru personal . ps: Rolly pot dovedi ca e a mea , pt ca eu am originalu , poza e facuta pe tranfarasan de catre un prienten de al meu daca vrei si martori. uite asta e poza intreaga : daca tot i-a placut echipamentul putea fain frumos sa puna mana pe telefon sa ma sune ca e numaru acolo sau sa scrie pe mess, si ii dadeam poza intreaga sa se uite la ea cat o vrea.
  10. LOOOL ) foarte comic . in curand no sa mai pot merge la lucru de paparati , oi fi ceva vedeta ... sa ma tavalesc pe jos de ras nu alta . poi de aia nu ma supar pe el , ca stiu ca e copil si nu o facut din rautate , da putea omu sa ceara voie ca i dedeam frate nu sa ma trezesc ca ma suna lumea sa ma intrebe ce naiba caut acolo si ma ia ca din oala ca io nici nu stiu despre ce se vorbeste.
  11. poi ti am zis , poate vede omu si sterge poza aia ca de pe motociclism a luat-o . ce naiba sa pricep din faza asta , tie ti-ar placea sa te vezi pe tine la posturile altuia ? in fine nu stiu daca ti ar placea sau nu da mie nu mi place .
  12. pt ca inca nu mi-a venit mesajul de activare al contului pe acel forum , o sa i trimit . habar n am ce treaba are , e singuru loc de pe motociclism unde is scuteristi asa mai din abundenta si poate intra si el pe aici si vede si sterge naibi poza mea de la avataru lui . eu nu l-am deranjat pe el cu nimic asa ca cer la fel sa ma lase bine mersi in pace si sa nu mi foloseasca pozele mele fara sa mi ceara voie .
  13. Azi cand am venit acasa am gasit un mesaj privat de la un motociclist prin care mi se atragea atentia ca un administrator de pe forumul scuteristi.ro foloseste avatarul meu . Vreau sa specific ca acel avatar ma reprezinta pe mine personal , nu e o poza prelucrata in nici un fel , e poza mea cu mine putin micsorata pt avatar. Sunt total impotriva sa foloseasca aceasta persoana poza mea fara sa mi ceara permisiunea , mai ales asta din partea unui moderator mi se pare o lipsa de respect asa ca il rog sa o steaga imediat si sa puna ce poza vrea el da nu cu mine. La asta ma refer :
  14. uite am adus si eu bateria in casa ce baterie e totusi ? am un incarcator de 12 V 0.6 amperi . eu zic ca este numa bun sa o revitalizez un pic apoi o pun intr un colt de camera pana la primavara , oi mai incarca asa peste vreo 2 luni inca odata . o las 24 de ore sa stea , e amperaj mic nu are ce rau sa i faca . totusi dupa parerea voastra ce baterie este ? io cred ca i cu gel ca e neagra si nu aud sa fie ceva zeama in interior cand o scutur si cred ca i fara intretinere la ce scrie pe ea sa nu pui mana acolo sa deschizi lol pun o poza : cu ce ziceti ca e ?
  15. toasted , amice , nu stiu de unde ai scos tu asta , io am avut motor pe 2 T ani de zile si iti zic ca afara erau - 15 grade si pe mine ma rodea sa ies cu motoru pe vremea aia , si s-a incalzit frate fara nici o problema la relanti de nu i adevarat , mai greu bineinteles dar s-a incalzit. cat despre lasatul motorul nepornit o iarna intreaga ... da cine zice ca trebe sa l tin la relanti , da mai odata pe luna ma duc la garaj si il pornesc , il tin la relantii 3 4 minute sa aiba minim 60 grade pe termometru si apoi incep si dau ture de parcare , sau de cartier asa lejere si termin dupa ce e cald bine prin a ridica putin in turatie si a tine mai pe la 7 8 mii de ture cateva minute . si apoi iar il pun la garaj acoperit cu husa in asteptarea primaverii . eu nu mi bat capu cu bateria , nu merita , iau cu gel fara intretinere , aia tine vreo 4 5 ani si cand o ia dracu imi iau alta ca nu e o avere , ce atata stres pt o amarata de baterie care e si asa ieftina.
  16. ce ti iei deea ? iti vand io RR ul daca vrei , pt update de service la el poti vb cu zoicas , e brici . hehe
  17. mai adaugati pe unu la lista .... , adica pe mine , in curand posesor de suza dr650 , vreau sa incerc si eu ceva inafara de hondita si din ce am studiat despre enduro pana acuma am asteptari mari la distractia ce va urma georgica , la anu facem concurs , primu pe varfu ignisului face cinste cumpara berea , al doilea aduce pulpanele si micii ))) abia astept ps: n aveti careva o husa pt blade ? asa se nu acumuleze prea mult praf la vara ...
  18. vb cu ivan daca vrei , i un amic de a meu rus care aduce cam tot ce vrei la capiturile astea . sa l sun ? da zi ce vrei mai exact ... apropo , la el totu se negociaza pe baza de palinka ! , te prezinti la el cu cativa litrii si iti aduce si ak47 daca vrei , si capu lu Lenin , sau ce vrei tu . de pus i simplu , o dupamasa libera si un garaj si se rezolva. da intrebare : ce are setu in el ? nu mai ai compresie sau ce nu ti place mai exact la el ? apropo , vezi de montat povesteste cu zoicas daca are chef de antichitati anu asta ...
  19. update de ora : pompa de benzina OMV de pe strada independentei ( pe drumu de satu mare ) , ora 10:00 ( dimineata )se pleaca . adica aia inseamna ca la 10 demaram nu la 10 ne scarpinam in nas. preferabil ar fi sa se vina cu vreo 15 minute inainte de ora 10 , o verificare de presiune roti , alimentare masina , una alta , mers la toaleta , tigari aia care presteaza asa ceva , si alte cacaturi de astea care consuma timp
  20. " Salutare. In data de 22 noiembrie (sambata), clubul SpiderBikers organizeaza o iesire la Nyreghaza, unde se tine un concurs de trial. Se va sta de sambata pana duminica. Pretul unui bilet este de 1600 de forinti/zi, iar cazare am gasit la pretul de 8600 de forinti pt 2 persoane. Se merge cu masinile (sau saniuta ). Care se baga? " aia vine sambata viitoare bre ...
  21. decat sa tot palavragiti aci ca niste tate mai bine ati da niste detalii despre trialu ala ... care i treaba acolo?
  22. nu mai ies , eu spre deosebire de tine consider 3 grade afara ca fiind frig. cand eram mai tanar am iesit pana am facut reomatism si m-am tarat in 4 labe la buda ca n am fost instare sa merg pe 2 picioare asa ca iti doresc mult succes si tie daca vrei sa faci la fel , nici de penicilina nu mai am chef , m-au intepat destui ani cu ea , tot pe tema asta cu frigul .
  23. nu am 4 roti , honda e deja reparata multumita lui nenea zoicas , avea doar o mufa stricata si a inlocuit-o . asa ca ii terminam totusi revizie completa inainte de iernat .
  24. eu imi anunt iesirea din scena pentru sezonu asta , trec pe 4 roti pana la primavara si pun hondita la somn sub plapuma . cam asta a fost , deja is 5 grade afara si oricat ai vrea te congelezi . distractie placuta in continuare la cei care mai iesiti , daca se merge la un gutin , un mic fript ceva vin si eu dar cu masina , fac cinste cu dusul bagajelor daca vreti
  25. eu n am nici o treaba da acuma mi hondita la mecanic pentru schimburi de gume noi , placute frana si ulei si o sincronizare de injectoare . intre timp mi a dat un amic un kawas , si is recunoscator ca nu merg pe jos da azi am impins la el de mi-au iesit ochii si n a pornit l-am impins pana acasa , si ieri la fel a pornit chinuit , si nu stiu cum dracu se face ca toti amici mei cu kawa tot timpu au ceva probleme si io n am in veci decat ca schimb consumabile. e doar asa o observatie
×
×
  • Creează nouă...