norbi_bidi Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Fara numar fara numar ... Bine ca nu am fost cu fosta honditza...ca eram primu' care "dona" permisul... Numai bine, Raul Cand ati venit din satu mare... la intrarea in seini... nu ai vazut un scuter rosu care statea si cel de pe el se uita la voi... eu eram acela... si dupa ce ati trecut am venit deaodata cu andrea si cu cei care au ramas putin in urma sa vad cu le ambalati putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Cand ati venit din satu mare... la intrarea in seini... nu ai vazut un scuter rosu care statea si cel de pe el se uita la voi... eu eram acela... si dupa ce ati trecut am venit deaodata cu andrea si cu cei care au ramas putin in urma sa vad cu le ambalati putin salut asta e cine circula cu andrea ramane cu permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 salut asta e cine circula cu andrea ramane cu permis si tu ai fost cu Andrea? am vazut ca ati fost vreo 7 (cred)... am fost in fata voastra... cand i-am dat putin la scuter mio scos un fum.... nu mi-am terminat rodajul calumea si nu i-am dat deloc pana atunci, cred ca de aia mi-a scos fum cand mai treceti paici zicetimi si mie poate ma pot tine putin dupa voi daca mergeti deaodata cu Andrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Pai....Andreea inca mai are permis??? Degeaba, fata ii calculata, stie unde sa traga pe motor si unde sa mearga mai incet (asa cam cu 115-120 in coborare) Bine ca nu am fost cu fosta honditza...ca eram primu' care "dona" permisul... Numai bine, Raul Asta numa daca nu cumva honditza ta era un CBR 1000 RR si noi nu am stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Hmm da....Eu mai am permis...faza e ca nici sa vreau sa ma prinda astia in afara localitatii tot nu pot sa imi ia permisul...poate daca bag ceva nitro pe motor...dar pana atunci...Dar oricum a fost misto drumul....si multumiri lui vasile ca a avut rabdare sa stea dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Hmm da....Eu mai am permis...faza e ca nici sa vreau sa ma prinda astia in afara localitatii tot nu pot sa imi ia permisul...poate daca bag ceva nitro pe motor...dar pana atunci...Dar oricum a fost misto drumul....si multumiri lui vasile ca a avut rabdare sa stea dupa mine. hmmm.....te laudai ca ii repsol.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Cum adica Bogdan? Ca nu am inteles faza cu repsolul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Pai....Andreea inca mai are permis??? Degeaba, fata ii calculata, stie unde sa traga pe motor si unde sa mearga mai incet (asa cam cu 115-120 in coborare) Asta numa daca nu cumva honditza ta era un CBR 1000 RR si noi nu am stiut Ciuda ? ...ciungule... Eram cu un heci de bandit spart... Cum adica Bogdan? Ca nu am inteles faza cu repsolul. Lasa-l ca e blond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Cum adica Bogdan? Ca nu am inteles faza cu repsolul. probabil prinde greu si uita repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 buggy dc nu ai fost si tu la plimbare duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 buggy dc nu ai fost si tu la plimbare duminica? E ciung... Ete poza mai actuala... Si mai jos poze de la CASA DE CULTURA DIN BM si PETEA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 frumoase pozele... a fost cineva azi la izvoare? (de dimineata).... A fost super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 E ciung... Ete poza mai actuala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 salut se anunta vreo iesire azi?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Eram cu un heci de bandit spart... Ai avut si tu ocazia sa mergi pana in Petea cu un motor adevarat, ca de erai cu cbr-ica heciuita te cam incurcau Borele pe drum. Ai vazut si tu ce inseamna calitatea, cum ii sa calaresti un motor mare, sa ai cuplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Ai avut si tu ocazia sa mergi pana in Petea cu un motor adevarat, ca de erai cu cbr-ica heciuita te cam incurcau Borele pe drum. Ai vazut si tu ce inseamna calitatea, cum ii sa calaresti un motor mare, sa ai cuplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 sa ziceti daca veniti prin seini (cu andrea si cei "mai micuti")... nu ziceti doar ca va intalniti la barbarosa sa fiu si eu pregatit... sa vad daca ma pot tine putin dupa voi bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 maine daca e vreme buna se pare ca iesim , dati de stire . norbi , ca sa te tin de noi tre sa meri constant cu minim 90 , cel putin ca sa te ti de andreea . lasa si tu nr de telefon daca vrei sa ti se dea si tie sms cand se iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 salutse anunta vreo iesire azi?..... Lasa-mi un nr de tel....si atunci o sa iti trimit si tie mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccc_vasy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Lasa-mi un nr de tel....si atunci o sa iti trimit si tie mesaj. salut 0722355317......era si la profil ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Lasa-mi un nr de tel....si atunci o sa iti trimit si tie mesaj. astazi ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 astazi ninge Mai repede bate gheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 maine daca e vreme buna se pare ca iesim , dati de stire . norbi , ca sa te tin de noi tre sa meri constant cu minim 90 , cel putin ca sa te ti de andreea . lasa si tu nr de telefon daca vrei sa ti se dea si tie sms cand se iese. poate o sa reusesc sa ma tin cumva dupa andrea... o sa imi las numarul de telefon dupa ce imi termin rodajul pana atunci nu are rost... daca ii vreme buna in 2-3 zile termin rodajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) v-am vazut luni la dakar dar vorbeam cu robby gordon de la monster energy.....pana am ajuns la motoare voi ati plecat....da v-am facut 2 poze (nu-s chiar reusite dar ii din cauza aparatului) si app. de toti v-ati pus numerele voastre de telefon mi-l pun si eu 0721971688 Editat Aprilie 23, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Si eu am un filmulet cu voi, cand v-ati intors din Petea am stat la intrare in seini si v-am filmat de departe pana cand ati fost langa mn. Tre sa-l descarc de pe camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate