Raul_R1 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 BETOON !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 BETOON !! interesant... poate ma inscriu si eu uite unul asemanator unde am participat si eu www.porcusorul.com o sa mai intru si maine odata ca sa ti se frece inca odata ouale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 BETOON !! Vezi sa nu se inroseasca de la atata frecat.....sau doamne' feri sa se sparga. Miel nu ai de umplut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 BETOON !! freaca-tio singur....stasa faza....mai ales de dai si pe celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Vezi sa nu se inroseasca de la atata frecat.....sau doamne' feri sa se sparga.Miel nu ai de umplut? te anuntz... promit ca daca-mi iau motor acu sapt asta(gagiu e in italia acu) dau de beut la mine acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Hoooopaaaa......se lasa cu chef da chef Da' nu la tine acasa......ci cu bere fara alcool cat mai departe de casa......ca ai de recuperat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 BETOON !! Uiteo si pe asta dai si tu un click pe ouale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 maine iesim pe undeva ? dati de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 BETOON !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 te anuntz... promit ca daca-mi iau motor acu sapt asta(gagiu e in italia acu) dau de beut la mine acasa... Ia-ti motorisca ca deja ne e dor de tine..si nu ne place cum areti pe bandit. Acela e motor pentru blonzi. Se anunta ceva chef la venirea motorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Si eu am un filmulet cu voi, cand v-ati intors din Petea am stat la intrare in seini si v-am filmat de departe pana cand ati fost langa mn.Tre sa-l descarc de pe camera Chiar si politia are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Ia-ti motorisca ca deja ne e dor de tine..si nu ne place cum areti pe bandit. Acela e motor pentru blonzi. Se anunta ceva chef la venirea motorului? Poi...ar cam trebui udata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 VREME BUNA AZI iesiti pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 VREME BUNA AZI iesiti pe undeva? si ce are daca ies?oricum nu ii vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 merem azi? vremea ii buna vinerea ii mare:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Ar cam trebui de iesit. Acuma mi-am spalat si curatat motorisca si lantul...si mai am toate degetele Hmm....hai fie la 6:30 la barbarossa. Cine nu are de facut curatenie, prajituri si din astea...ne vedem la barbarossa. Ce faceti? Facem o iesire pe undeva azi? La ce vreme frumoasa e...ii pacat sa stam in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Noi cei din Zalau salutam motociclisti din Satu Mare si Baia Mare.Anul asta nu prea a-ti fost pe la noi.De strans tot pe Meses ne strangem in fiecare zi si duminica e plin de noi acolo toata ziua.Va asteptam la un pahar de vorbe.Cele bune si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Am deschis acest topic sa ne cunoastemi si sa vedem aproXimativ chiti sintem in SATU MARE multi santeti sa nu va incurcati numele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Paste mielul fericit,oul sade inrosit,de rusine s-a scumpit,iar iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi,fericire,sanatate multa ,noroc si spor la toate .PASTE FERICIT!!!! Si cei care aleg motorisca :moto: ASFALT USCAT si asa sepoate umbla la stropit Editat Aprilie 27, 2008 de balogh_marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Hristos a-nviat Faina urare.......da' iubita iepuroaica ce sa-ti aduca? Pentru cei care vor sa combine motoritul cu sfintele sarbatori de pasti, propun o iesire pana la Rohia. La plimbare, cu 100 max viteza. Drumul este practicabil, mai sunt si gropi si tot, da' na..... Asa ca pe la ora 13 ne-am putea intalni la Barbarosa. P.S. - casca este obligatorie, cartea de rugaciuni nu Editat Aprilie 27, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Hristos a-nviatFaina urare.......da' iubita iepuroaica ce sa-ti aduca? Pentru cei care vor sa combine motoritul cu sfintele sarbatori de pasti, propun o iesire pana la Rohia. La plimbare, cu 100 max viteza. Drumul este practicabil, mai sunt si gropi si tot, da' na..... Asa ca pe la ora 13 ne-am putea intalni la Barbarosa. P.S. - casca este obligatorie, cartea de rugaciuni nu Un SUZUKI HAYABUSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Hristos a-nviatFaina urare.......da' iubita iepuroaica ce sa-ti aduca? Pentru cei care vor sa combine motoritul cu sfintele sarbatori de pasti, propun o iesire pana la Rohia. La plimbare, cu 100 max viteza. Drumul este practicabil, mai sunt si gropi si tot, da' na..... Asa ca pe la ora 13 ne-am putea intalni la Barbarosa. P.S. - casca este obligatorie, cartea de rugaciuni nu Nobody?....enybody? un scuterist.....un mopedist....un biciclist....ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 iese careva azi ? dati de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Iesirea de ieri a fost super. Traseul a fost Baia Mare-Sapanta (la cimitirul vesel) cu intoarcere pe la Cavnic. Viteza 100 km/h (cu reprize scurte de 130-140). Salutari la Fabian si prietena lui (din Baiut)cu care ne-am cunoscut pe drum si am mers impreuna pe tot parcursul. Azi pe la ora 15 daca nu mergeti la lociorlit ce ziceti de o iesire? Traseul il stabilim.......de preferat fara mesteacan pt cateva saptamani de acum incolo ca devine cam monoton. Sarbatori faine in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 azi iesim undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate