Raul_R1 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Dar de ce te retragi din piesaj? S-a intamplat ceva? Sau pur si simplu lipsa de timp? Motociclisti de weekend... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 nu s-a intamplat nimic grav.......raul draga,nu ti-as dori sa stai pe margine din motivele pt care stau eu.....fara gluma...numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 nu s-a intamplat nimic grav.......raul draga,nu ti-as dori sa stai pe margine din motivele pt care stau eu.....fara gluma...numa bine Deci... acu seara pe la orele 20:00 eu si cu oficial HECI-Man aka Bogdanel (oficial gayman) am dat o tura cu bestiile din carpati ( un Suzuki Gn de 125 si unul de 250) pe faimosul Gutinu'...oioi Pe aceasta cale lansam o provocare pariu, eu sau Bogdanel facem pe oricine cu motor pana-n 250 pe Gutniu'...care ne bate are o lada de bere, care pierde Noh, care se baga...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Asteptam provocari . Acceptam in competitie motoare pana in 500 cmc....sau chiar 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Du-te Bogdan...imediat ne zici ca faci si Hayabusa cu Gn-ul de 125. Poate vrei sa te fac de rusine pe Gutinu......eu cu cbr-ica si tu cu Gn-ul de 125. Noah....te risti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Du-te Bogdan...imediat ne zici ca faci si Hayabusa cu Gn-ul de 125. Poate vrei sa te fac de rusine pe Gutinu......eu cu cbr-ica si tu cu Gn-ul de 125. Noah....te risti? hai ca ma risc eu, cu ala de 125 ... Noh, ce zici... te risti? Hai sa vedem daca ai oua ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 hai ca ma risc eu, cu ala de 125 ... Noh, ce zici... te risti? Hai sa vedem daca ai oua ... ai de mine ce de rossi-bikeri sunt p-aici............daca voi mergeti la un gutin sa trageti tare pe gn 125....cred ca o sa veniti cu el in carca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 ai de mine ce de rossi-bikeri sunt p-aici............daca voi mergeti la un gutin sa trageti tare pe gn 125....cred ca o sa veniti cu el in carca.... la fel ca si hornetu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 la fel ca si hornetu' hornetu iese de oriunde pe picioarele lui..........mai ales de pe gutin..... ....acolo unde spidermanii si ninjalaii stau la umbra..... :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 hai ca ma risc eu, cu ala de 125 ... Noh, ce zici... te risti? Hai sa vedem daca ai oua ... Hai ca ma risc.....dar te asigur de pe acuma ca nu am oua... George....nu is multi rossi-bikeri....o sa vezi dupa ce ma duc cu Raul pe Gutinu ca este doar o rossi-bikerita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 hornetu iese de oriunde pe picioarele lui..........mai ales de pe gutin..... ....acolo unde spidermanii si ninjalaii stau la umbra..... :crack: hai ca asta a fost buna Hai ca ma risc.....dar te asigur de pe acuma ca nu am oua... George....nu is multi rossi-bikeri....o sa vezi dupa ce ma duc cu Raul pe Gutinu ca este doar o rossi-bikerita. Deci te tzine? Zi la ce ora? Parerea mea ca pe la 20:00 e beton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Stii cand? Cand o sa am lant nou....ca asa raman in aer... Deja de 2 ori mi-a picat lantul de pe pinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Stii cand? Cand o sa am lant nou....ca asa raman in aer... Deja de 2 ori mi-a picat lantul de pe pinion. Daca-l tii turat nu pica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Stii cand? Cand o sa am lant nou....ca asa raman in aer... Deja de 2 ori mi-a picat lantul de pe pinion. deja incepe....ai un fior prin stomacel.....se cheama..FRICA hai deiutza la o tura zilele astea, ca pe sapt viitoare o sa am si eu motor, tre sa vezi cum merge un motor adevarat (cu care se pica prin poligon ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Bine....pai iesim atunci intr-o zi. Nu am nici un fior in stomacel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Bine....pai iesim atunci intr-o zi. Nu am nici un fior in stomacel. Hm... atunci ar trebui o bericica in stomacel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 O bericica rece rece ar fi cea mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Care vrea la apa? la 17:30 la barba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ati fost la Apa? Ce faci Raul? Punem de un Gutin maine? Tu cu Gn-ul de 125 la un mic race? De jos de la bifurcatie cu Mogosa pana sus in varf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ati fost la Apa? Ce faci Raul? Punem de un Gutin maine? Tu cu Gn-ul de 125 la un mic race? De jos de la bifurcatie cu Mogosa pana sus in varf? Deci azi? Normal... sa ai bani pentru lada de bere la tine... Spune doar la ce ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Deci azi? Normal... sa ai bani pentru lada de bere la tine... Spune doar la ce ora... Hihi...Ma bag si eu cu ala de 125. Deci o sa fie 2 intreceri. Ce bine o sa-i dau la R1 in gura pe Gutinu :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Hihi...Ma bag si eu cu ala de 125. Deci o sa fie 2 intreceri. Ce bine o sa-i dau la R1 in gura pe Gutinu mda...oricum vroiam sa schimb carenajul pe el...iaca o sa pun de gsx-r... Am vorbit cu Rosi-Girl ...ne vedem la orele 19:00 la Barbarosa, si de acolo spre Gutinu' ... Numai bine, :) Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 mda...oricum vroiam sa schimb carenajul pe el...iaca o sa pun de gsx-r... Am vorbit cu Rosi-Girl ...ne vedem la orele 19:00 la Barbarosa, si de acolo spre Gutinu' ... Numai bine, :) Raul vin si eu sa aveti martor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 vin si eu sa aveti martor depinde cu cine tzii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 depinde cu cine tzii... CU CINE DA BEREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate