Buggy12000 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 oare cat mai poate sa fie vreme urata?....... .....cred ca cineva de la "politie" are pile undeva de unde se da drumu` la ploaie si la vreme naspa..... .....parca ii toamna nu vara!!!!! Nu-i stres!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Nu-i stres!!! Exakt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Exakt... eh nu-i stres......ca stau "bijuteriile" in garaje si se simt singure.......asa ca:II STRES MARE!.... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 eh nu-i stres......ca stau "bijuteriile" in garaje si se simt singure.......asa ca:II STRES MARE!.... da pe draq...asa de bine se odihneshte pe cric... normal ca se simt singure la aia care nu trag de ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 da pe draq...asa de bine se odihneshte pe cric... normal ca se simt singure la aia care nu trag de ele... aia care nu trag de ele?...hmmm...io nu-s in categoria aia...ca eu....si azi,cu tot cu vremea asta de cacao,am tras de zorro.......s-apoi...ce viata de motor ii aia cand sta pe cric in garaj?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) da pe draq...asa de bine se odihneshte pe cric... normal ca se simt singure la aia care nu trag de ele... Deci....eu stau pe geam si aud un R1 cum plange si suspina in garaj de atata singuratate.... Editat Iulie 24, 2008 de Buggy12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Voi nu stiti defapt adevaratul motiv pentru care ploua asa mult. De aia ploua asa ca au plecat Sebi Dorian si nu mai stiu cine in turul Carpatilor. Ca sa simta si ei cum e sa fii motociclist si in ploaie....nu sa iei motorul doar cand e super soare...si cand ploua sa scoti repede repejor masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Deci....eu stau pe geam si aud un R1 cum plange si suspina in garaj de atata singuratate.... pfiu.....o facut cearcane R1-le de la atata plans......asa-i bogdan?..... :D in orice caz..nu stiu ce motor are mai multi kilometri sezonul asta pe vreme naspa ca al meu.. ...ca doar el nu ii facut sa stea......ci sa urle!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 SA VEDEM POZE !!! sunt cu unul dintre prieteni care vine si el acasa ,vom fi 3 motoare la drum saptamana viitoare pe vremea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) pfiu.....o facut cearcane R1-le de la atata plans......asa-i bogdan?..... in orice caz..nu stiu ce motor are mai multi kilometri sezonul asta pe vreme naspa ca al meu.. :D ...ca doar el nu ii facut sa stea......ci sa urle!!!... :D no comment... la tras ... nu m-am referit la cine merge cu el...ci la cine TRAGE pe el...nu merge cu 4000 ture numai... ii vine si la bobo motorul si apoi vedeti voi... ... da nu-i stres ... sunt cu unul dintre prieteni care vine si el acasa ,vom fi 3 motoare la drum saptamana viitoare pe vremea asta hmm...faine rachete... va asteptam! Sa aveti drum bun... Deci....eu stau pe geam si aud un R1 cum plange si suspina in garaj de atata singuratate.... Eu stau si aud pe geam...cam de 3 saptamani un cadru (cred ca gsx-r) fara motor... cum plange a amar si suspina in ploaie... Editat Iulie 25, 2008 de Raul_R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 no comment... la tras ... nu m-am referit la cine merge cu el...ci la cine TRAGE pe el...nu merge cu 4000 ture numai... daca te refereai la mine ca nu trag de el...la mine la motor la 4000 ii relantiul.....ca la dragstere....apoi daca nu sta numa la 10 mii de ture nu ii place si merge singura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 no comment... la tras ... nu m-am referit la cine merge cu el...ci la cine TRAGE pe el...nu merge cu 4000 ture numai... daca te refereai la mine ca nu trag de el...la mine la motor la 4000 ii relantiul.....ca la dragstere....apoi daca nu sta numa la 10 mii de ture nu ii place si merge singura.... :D Nu-i stres...ii invatza sa mergi si tu pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Nu-i stres...ii invatza sa mergi si tu pe motor... :D .......si io?...deci nici tu nu stii inca?.....asfalt uscat..ca avem nevoie!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) eh nu-i stres......ca stau "bijuteriile" in garaje si se simt singure.......asa ca:II STRES MARE!.... Ce ziceti sa le alungam singuratatea cu o iesire maine pe la ora 15 indiferent de vreme, chiar daca ploua cu galeata si trebuie sa folosim vasle. Cine-i motorist adevarat se baga Editat Iulie 25, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Eu stau si aud pe geam...cam de 3 saptamani un cadru (cred ca gsx-r) fara motor... cum plange a amar si suspina in ploaie... Te-ai mutat cumva in Ferneziu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) Ce ziceti sa le alungam singuratatea cu o iesire maine pe la ora 15 indiferent de vreme, chiar daca ploua cu galeata si trebuie sa folosim vasle. Cine-i motorist adevarat se baga mnoah....se risca careva?.....eu m-as risca....tati nu o sa pun si eu intrebari din astea pe cand o sa am motor prin octombrie:> Editat Iulie 25, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) :D .......si io?...deci nici tu nu stii inca?.....asfalt uscat..ca avem nevoie!!!!!!!!!!!!!!! nu-i stres...ma refeream la altcineva...cred ca sti tu... Te-ai mutat cumva in Ferneziu? Nu trebuie, se aude de aici... Ce ziceti sa le alungam singuratatea cu o iesire maine pe la ora 15 indiferent de vreme, chiar daca ploua cu galeata si trebuie sa folosim vasle. Cine-i motorist adevarat se baga Cum era faza cu mersul la ACIS, cine s-a tras pe funduletz? Editat Iulie 25, 2008 de Raul_R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Cum era faza cu mersul la ACIS, cine s-a tras pe funduletz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Eu propusesem sa mergem la Acas sambata dupamasa, intalnirea de duminica altcineva o propus-o..... Cat despre iesirea de azi indiferent de vreme.....las pe altii sa se traga pe funduletz....eu ies chiar daca ploua cu pui de gabori. Deci cine pune placerea motoritului inaintea vremii urate....ne vedem la barba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 unde vreti sa mergeti si la ce ora oameni buni?...sa stiu si io...ca daca tot nu muncesc din cauza vremii.....macar sa stric bani de-a moaca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) Pai afara-i vreme buna de numarat bani, facut copii si motorit. Bani n-am ce numara ca mi-s toti sub forma de facturi, chitante si datorii, copii nu pot face ca mi-i stricat cserocsu' asa ca o ramas a trei-a varianta. Ne imbracam bine cu echipament de ploaie, (chiar si un sac de nailon will do) si mergem....apoi unde mai vedem. Deci la ora 16 ( nu 15 cum am zis inainte ) cine vrea sa faca motosurfing ne vdem la barba. Editat Iulie 26, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Pai afara-i vreme buna de numarat bani, facut copii si motorit. Bani n-am ce numara ca mi-s toti sub forma de facturi, chitante si datorii, copii nu pot face ca mi-i stricat cserocsu' asa ca o ramas a trei-a varianta.Ne imbracam bine cu echipament de ploaie, (chiar si un sac de nailon will do) si mergem....apoi unde mai vedem. Deci la ora 16 ( nu 15 cum am zis inainte ) cine vrea sa faca motosurfing ne vdem la barba. echipamentr de ploaie?....mda......las ca bine ii si daca nu avem si ne ploua pana la curutz...........oare cine iese din casa pe vremea asta?>....hmm...nu tare cred ca o sa fie cineva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 S-au schimbat planurile...se pare ca totusi sunt si altii la care li-s stricate copiatoarele......la ora 14 ne vedem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Is curios...eventual o tura cu arca ar fi mai bine venita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Is curios...eventual o tura cu arca ar fi mai bine venita cam asa ceva.....ca nu stiu cine o sa se simta bine sa fie ud pana la piele...si unde sa mearga?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate