CARBUNELE Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 M-ar interesa un atelier moto (sau nu) la care sa imi repar chiulasa de Suzuki DR 350 SE, cilindrul,carcasa ambreiajului. In timpul mersului s_a rupt o supapa care a spart pistonul, a lovit puternic chiulasa.... Daca atelierul este aproapa de Cluj, Alba esi mai OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 M-ar interesa un atelier moto (sau nu) la care sa imi repar chiulasa de Suzuki DR 350 SE, cilindrul,carcasa ambreiajului. In timpul mersului s_a rupt o supapa care a spart pistonul, a lovit puternic chiulasa.... Daca atelierul este aproapa de Cluj, Alba esi mai OK Salut! Daca nu gasesti si ai drum prin Bucuresti, ti le repar eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARBUNELE Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 Salut! Daca nu gasesti si ai drum prin Bucuresti, ti le repar eu. Lasa te rog un nr. de telefon .Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARBUNELE Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Lasa te rog un nr. de telefon .Multumesc. 0740 592 777 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate