bladexp Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 (editat) Am de sudat un element metalic pe cadrul motocicletei. Sper sa nu radeti de mine dar, trebuie scos rezervorul de benzina de pe motor inainte sa sudez? multumesc Editat Martie 4, 2007 de bladexp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Am de sudat un element metalic pe cadrul motocicletei. Sper sa nu radeti de mine dar, trebuie scos rezervorul de benzina de pe motor inainte sa sudez? multumesc Scoate bateria ,mufele din aprinderea electronica,rez. numai daca sudezi aproape sau ai scurgeri de benz. sau ptr a putea desface mufele.Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Am de sudat un element metalic pe cadrul motocicletei. Sper sa nu radeti de mine dar, trebuie scos rezervorul de benzina de pe motor inainte sa sudez? multumesc Ai unde sa sudezi? Daca nu, vino ca-ti sudez eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Martie 4, 2007 Autor Share Postat Martie 4, 2007 Cristian: luni am un om care mi-a promis ca ma ajuta; daca nu poate, sper ca propunerea ta sa ramana valabila. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate