Avent Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 /index.php?showtopic=83107 Nu le mai pun inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 super motoare (standbike)m-o lasat cu gura cascata idem gagici... bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Mi-a placut explicatia de la Standbike: greutate: 690 kg motor: V8 5000 cm3 schimbator: manual, 4 trepte + marsalier scop: studiu, creatie artistico-tehnica viteza, acceleratie: nu conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Eu stiu "motorul" ala de multi ani dintr-o revista MotorRevu. Se zice ca ar fi servit printre altele, ca inspiratie si pentru Tomahawk ,chestia aia cu 4 roti scoasa de Dodge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate