bogdan_tm Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 salut,am nevoie de placute de frana de yamaha dt 80cc din 1988 sau 87 dintr-un material foarte tare. va rog ajutati-ma ,cine are idee unde gasesc. am gasit undeva dar materialul din care erau facute(ferodoul)era moale sau nu ce caut eu,daca stiti unde gasesc,DAR DINTR-UN MATERIAL FOARTE TARE,POSTATI VA ROG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 sal io am o yamaha rd200 tot din anii 80 si i-am pus eu ferodouri pe placutele vechi<le-am curatat ce mai ramasese din ferodoul vechi si am lipit alt ferodou decupat in prealabil nu e bine sa pui materiale compozite dure ca o sa-ti scada eficienta franei si o sa-ti distruga discul repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 sal io am o yamaha rd200 tot din anii 80 si i-am pus eu ferodouri pe placutele vechi<le-am curatat ce mai ramasese din ferodoul vechi si am lipit alt ferodou decupat in prealabil nu e bine sa pui materiale compozite dure ca o sa-ti scada eficienta franei si o sa-ti distruga discul repede LE REPUNEM FERODOU DACA VREI DA MI PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate