Spionutz Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 Pe sambata avem la Bistrita etapa de Motocross. Cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 Bafta la SZABO DANIEL !!! Ar fi frumos sa castige la el acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 14, 2004 Autor Share Postat Iunie 14, 2004 Bafta la SZABO DANIEL !!!Ar fi frumos sa castige la el acasa. Intradevar, ar fi placut...Urmeaza sa vedem...Tu , Jimmy banuiesc ca vii ca doar esti aproape, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 Ionut ma numesc si eu si concurez in campionatul national dar din pacate recent mi-am vandut motocicleta si etapa asta nu am cu ce concura.Dar posibil sa vin sa-mi sustin echipa Steaua Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 15, 2004 Autor Share Postat Iunie 15, 2004 OK am inteles. Ne vedem in B-ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_S Postat Iunie 18, 2004 Share Postat Iunie 18, 2004 Salutari la toata lumea! poate cineva sa imi zica mai multe detalii (programul concursului) pentru ca as vrea sa ma duc si eu dar nu pot sa ajung decit duminica va mai fi ceva duminica sau gasesc numai mirosul de motoare incinse? mersi P.S. si cum ajung pe dealul cu pricina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 18, 2004 Autor Share Postat Iunie 18, 2004 Salut Adi. Sambata la 11 incep antrenamentele si calificarile si nu stiu pana cand tine. Oricum duminica la ora 10 AM incepe concursul tine pana pe la 2 PM(prima mansa) si a doua este la scurt timp dupa prima. La pista ... Pista se vede cum vii dinspre partea de jos a orasului(Cluj,Reghin) pe partea dreapta sus pe deal. Cel mai bine ar fi sa intrebi,cum intri in oras, oamenii ca te indruma ei(toata lumea stie unde e pista si cum se ajunge). Multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_S Postat Iunie 18, 2004 Share Postat Iunie 18, 2004 Mersi mult de informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 19, 2004 Autor Share Postat Iunie 19, 2004 Azi afost BETON. Canadianul si-a facut de cap din orice pozitie... Succes la toti participantii pe maine. Am sa bag niste poze... maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iunie 20, 2004 Share Postat Iunie 20, 2004 E formidabil canadianul asta pacat ca nu am putut ramane azi la actiune, in rest sambata a fost (vorba lui Ionutz) beton. P.S Ionutz in ce zona a terenului ai stat sambata? Astept pozele !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Am fost"oficial" si nu am putut sta pe loc. Tot am vrut sa intreb de tine,Ionut,dar nu am avut timp nici sa suflu... Daca ai fost pe faza era un XL ce scotea mult fum ... era al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Dupa cum am spus : canadianul asta e nebun fratilor,nu iarta pe nimeni si nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Lume a fost mai putina ca anul trecut . Dar distractia a fost .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 E un avion? E o pasare?Nu... e "canadianul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Old-boyz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Pe locuri,fiti gata, START!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Am inteles ca tipul baga motocross doar de doua saptamani .Can you believe it?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Tentativa de zbor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Lupta a fost destul de stransa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 ...Dupa cum spuneam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_S Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 La Bistrita a fost ''BETON'', super spectacol Multumim concurentilor pentru show Felicitari ''oficialilor'' am sa pun si eu niste poze pentru cei care nu au reusit sa ajunga...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_S Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_S Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate