Adi_S Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 celor mai draguti concurenti le urez multa bafta in cariera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_S Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 o competitie care merita vazuta LIVE Super SHOW ce sa mai..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 ma da ati pus la poze de m`am plictisit pana am vazut pe toate cu dial-up oricum a fost misto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 super, super poze deci super show. a fost beton din cate se vede. si vremea a fost super ha? si fetele... bine ashea succes in cariera dragutilor aia mici... cam ce varsta au, asa de curiozitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 imi pare rau ca nu am putut sa raman in bistrita si am ratat etapa de motocros PT. cei care ati fost acolo ma bucur pt mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 P.S. acuma am vazut si eu piesa aia pe patura Uite si aici....Nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 cam ce varsta au, asa de curiozitate... Era un copilas,pacat ca nu am putut sa-i fac o poza, de ! 4 ani jumate! nici nu ajungea la schimbatorul de viteze ... Restul erau intre 6 si 11 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 Ionute se aude ca XRT nu va mai organiza nici o competitie de motocros din cauza dificultatiilor financiare, ma dezamageste Peter Szabo (presedintele clubului). Sper sa nu fie asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 17, 2004 Autor Share Postat Iulie 17, 2004 Din pacate asa e.Am auzit si eu.Dar inca nu e sigura treaba deci...nu se stie.Ar fi pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate