THC Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Anul trecut cand am fost in grecia am vazut o sumedenie de motociclete micute care semanau cu mopedele dar cu schimbator si fara pedale. Ma intrebam daca se gasesc si prin Romania Uite si un link ca sa va faceti o idee despre ce e vb http://www.yamaha-motor.gr/products/motorc...tes/crypton.jsp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 am vazut si eu fug cam 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 am vazut la first bike d-astea...nush cum le zic...parca 100 cc aveau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 da fratie am vazut si eo in grecia 4 trepte parca fara ambreiaj erau caterink rau mai ales ca oamenii le preparau astea tobe nebunii neoane pasionati rau grecii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 honda cub.....e cel mai renumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Un prieten de al meu are ceva asemanator.4trepte , fara ambreaj , are 160km/h dar nu merge decat cu 90 km/h ca e limitat si din cate am inteles de la el are 107 cm3. Ps:E de la First Bike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 de ala ziceam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate