Sari la conținut

Cataaa

Super Membru
  • Număr conținut

    716
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cataaa

  1. Sa nu inducem in eroare, 1.Trasa lui Mistode a fost pierduta incercand sa intre la interiorul tau pe ultimul viraj, este logic ca nu putea iesi la fel de bine din viraj. 2.Normal ca ca nu avea cum sa recupereze distanta accelerand al 2-lea si iesind pe o trasa care nu ii permitea sa accelereze la fel de bine ... Doar daca avea vreo 50 cai in plus! 3.Pilotul alb din fata are tot bmw. 4.Sunt comparative, depinde de si de si etc. 5.Nu sunt neaparat fan Bmw :)) Mult succes Adriane la anul cu noua motocicleta si felicitari pentru progresul urias de anul acesta !
  2. o filmare onboard are elucida din mister:) Mai poate fi si pompa de frana sau placutele. Te-ai uitat la etrier daca pistonasele revin toate la fel dupa ce eliberezi maneta de frana?(evident stand pe loc) )
  3. Ceva detalii despre cazaturile de ieri? Am inteles ca au fost mai multe si unele chiar mai grave
  4. 105E pentru 4 intrari intr-o zi voua vi se pare ok? ....
  5. Am mai fost cu Sinner in trecut, la Serres si a fost foarte bine, preturi mai mici pentru grupul lui! Eu il sustin!
  6. Scuze, dar nu ma pot abține. Tu ai platit pana acum 140€ la vreun eveniment? Sunt curios! Unde ai si doar 5 intrari in doua zile.
  7. Bine ai venit Liviu! Sper sa fie vreme buna, e putin riscant sa platesti inainte, mai ales daca nu te bati la puncte in campionat
  8. Nu cred ca va fi mare inghesuiala, depinde si de vreme! Eu voi fi prezent, ne vedem acolo Georgiane )
  9. Ii poti recomanda pz racing de 10hz
  10. Merge cineva in weekend la Adancata ?
  11. Bravo, felicitari! Cine mai merge in acest weekend?
  12. Multumesc George(Lucian:))! A fost un weekend frumos, vreme buna, companie super. Sa ne revedem curand in aceeasi echipa! Il asteptam si pe domnu' Denis sa ne însoțească pe traseu cat mai curand )
  13. In primul rand f4i nu este o motocicleta de circuit, clar scaritele reglabile la aceasta moto sunt necesare.. Imi pare rau de incident. Refacere rapida!
  14. Pana se va finaliza benzinaria de la circuit, ai variante suficiente pe oricare din trasee vei veni.
  15. Va exista in scurt timp, am vazut benzinarie acolo cu doua pompe, cred ca pana la prima etapa va fi disponibila!
  16. Am fost ieri prima parte a zilei, foarte frumos, preturi ca la amckart, 10e sesiunea de 20 min. Intrai din 20 in 20 min. Cred ca cea mai frumoasă experienta de pana acum pe Motorpark!
×
×
  • Creează nouă...