ZORRO Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Cam cati km sunt pana la localitatea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Nu pot Duminica sorry , in plus Sambata e mai frumos afara decat duminica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 Nu pot Duminica sorry , in plus Sambata e mai frumos afara decat duminica ... Uite ca nu am fost deloc atent la vreme. Numai ca se pare ca am sa schimb si ziua si destinatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Noi vom pleca spre velico sau doar ruse dimineata la ora 10 de undeva de pe la Unirii .. 0722217122 daca vreti sa mergeti sa stabilim unde si cum sa ne intalnim.. sunati la 9:30. Noi suntem 2 moto si posibil o masina. Se va merge repejor 130km/h medie pt ca e cam tarziu la 10 plecarea dar nu avem de ales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 Dupa cit de "blinda" s-a aratat vremea in azi dimineata , am plecat de unu singur. Natura mi-a alungat. Numai ca am taiat vertiginos din traseu dupa ce pur si simplu am tremurat de frig pina la Ruse, desi aveam trei rinduri de de haine groase pe mine, printre care si o bluza din polar. Insa degeaba. Nu mai era mult si inghetam complet. Asa ca excursia s-a oprit la Ruse s-a oprit mica excursie. Dupa jumatete de ora de plimbat prin oras, am gasit centru orasului, si apoi abia am gasit o casa de schimb valutar. Savurat prinzul si plimbat, de placere prin tirg. Mi-a placut cum era amenajata o mica portiune din faleza de la Dunare. Cred ca vara e bestiala. Dupa ce m-am saturat de gorpile din ruse, am plecat acasa. Nu ca mi-ar fi placut cele autohtone, dar macar le cunosteam mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate