Sari la conținut

Schimbam Dr Pe Ktm

MacLeod
 Share

Postări Recomandate

Salut.

Dupa un sezon si jumate simt nevoia neaparata sa schimb agregatu din dotare. Dupa lungi pelegrinari tot nu am ajuns la nici o decizie clara asupra urmatorului motor. :)

Ce pot spune de acum e ca il voi folosi zi de zi in oras, fie vara fie iarna (singuru lucru care ma poate opri sa il calaresc ar fi zapada, in rest merge si pana la -5C :bounce: ), iar in WE pe coclauri. Fara TOURING. Asta implica din start si rotile de SM. Pe langa astea vreau si sa particip in CN de RR, si eventual cel de enduro, de asta va zic ca o sa cam alerg motoru. Din start va zic ca nu am bani de 2 si am boala pe KTM, iar eu tot ma eschivez intre 520/525 si LC4 Enduro.

Daca aveti si alte optiuni astept sa le si argumentati.

Ma intereseza de la posesorii de 520/525 care e intervalul de service, ce schimba la o revizie, cam la cate revizii schimba altceva pe langa ulei. Din pacate nu am facut rost de o carte de service de 520/525. Daca are cine are eterna mea recunostinta.

O zi buna

Andrei

Editat de MacLeod
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia un 450/525 cu roti de supermoto si o sa te distrezi tare.

Vezi ca in oras o sa ai o problema: nu ai cheie. Trebuie sa inventezi un dispozitiv de siguranta.

In rest:

- ulei si filtre la 15 ore de functionare (approx 1 mil lei totul)

- verificat joc supape la cateva schimburi de ulei

- intretinerea uzuala la care nu exista decat o singura regula: pasiunea pentru fierul tau. Cu cat mai des desfaci anumite lucruri si le ungi, cu atat mai bine va rezista si te va servi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri