roolrevolv Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 mam decis sa imi iau noul cbr, dar mil iau din olanda k acolo e 3000 de euro, stiti cumva ce taxe trebuiesc platite ca sal aduc in romania??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Iti recomand o carte de romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Iti recomand o carte de romana. am scris in graba, oricum fac mate-info si nu prea am treaba cu romana stie cineva ce taxe se platesc daca aduc un motor din olanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 am scris in graba, oricum fac mate-info si nu prea am treaba cu romana stie cineva ce taxe se platesc daca aduc un motor din olanda? vezi ca e la fel materia la ROMANA si la mate-info si la filologie...dar sa revenim la subiectul tau , nu platesti nicio (acuma asa se scrie NICIO ) taxa ,doar transportul si inmatricularea aici .. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 vezi ca e la fel materia la ROMANA si la mate-info si la filologie...dar sa revenim la subiectul tau , nu platesti nicio (acuma asa se scrie NICIO ) taxa ,doar transportul si inmatricularea aici .. bafta ok mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate