fhchth Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 robi am o rugaminte ...dami shi mie mailul lui mihai cu dnepra ...shi a lui baiatul cu mzul ala negru din CS...te rog la mailul bastybikes@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 mai basty imi pare rau dar nu am mailurile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 basty dai clic aici si poate ai vreo sansa sati raspunda cineva....... /index.php?showuser=1294 salut este mailul celor din ceata banat ceau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 basty, ia zi-mi mai faci cadruri rigide? m-ar interesa si pe mine unul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 26, 2004 Autor Share Postat Iunie 26, 2004 basty, ia zi-mi mai faci cadruri rigide? m-ar interesa si pe mine unul! in citeva sapt imi pun in mishcare micul atelier ...mai bine tinem leg prin mail OK ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 26, 2004 Autor Share Postat Iunie 26, 2004 basty dai clic aici si poate ai vreo sansa sati raspunda cineva....... /index.php?showuser=1294 salut este mailul celor din ceata banat ceau thx sa vedem ...ce ti-ai mai achizitionat ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate