iulian_florea Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Trebuie sa imi iau un cauciuc nou pe spate ca asta care il am acum mi-a provocat o pana(s-a ros pe interior fara sa iasa sarma,a frecat camera si buuum) .Care s8unt ofertantii si preturile lor? Astept sugestiile voastre . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 si eu caut pe spate de 16 si pe fata de 17 sau 18 sper sa nu te superi ionut florea ca am scris aici .. nu vreau neaparat nou poate fi si sh ce m`ar interesa e sa nu fie romanesc si sa fie balon 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Iunie 17, 2004 Autor Share Postat Iunie 17, 2004 sper sa nu te superi ionut florea ca am scris aici .. Nu ma supar ,ingerash verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 incearca la mitas ... au caucioace de toate felurile ... mai ales pt comuniste chemtraders Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Iunie 17, 2004 Autor Share Postat Iunie 17, 2004 Unde e Mitasu asta,Cipriane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 in bucuresti suna-l pe fraq-miu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 vreau si eu o adresa ca a inceput vara si la cat ajunge un cauciuc nou ? 2 mil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat August 4, 2004 Share Postat August 4, 2004 vand eu un cauciuc de 350 pe 18 nou noutz, daca esti interesant call me 0744844715 ofera tu u pretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Auxois Postat August 6, 2004 Share Postat August 6, 2004 Eu mi-am luat cauciucuri noi noute, Rusesti, foarte bune, din bazar, este un rus care aduce piese. Insa in Piatra-Neamt, dar si in Bucuresti prin talcioc ar trebui sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 si eu am luat 2 cauciucuri , am dat 2 mil pe amandoua [2 ca sa am si rezerva] ca imi trebuia doar 1 pe spate, si saracul nu vrea sa se mai toceasca, am pus motorul bot in bot cu diferite motoare pe asfalt sa vedem care impinge si am lasat urme suparate pe asfalt si cauciucul tot nu se duce, cred ca imbatranesc eu pana pun si al 2-lea cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate