marcos2000 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 bai tata avea o vorba o camila poate lucra o saptamana fara apa si un om poate bea o saptamana fara sa lucreze :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 cata frumoasa rau..:) sa o stapanestisanatos si un lucru ..stai usor in intersectii;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Nou intrat .. cu pasiune veche .. in curand ne vedem pe sosea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_diablo Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Nou intrat .. cu pasiune veche .. in curand ne vedem pe sosea.. EL DIABLO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Se baga careva? AICI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeGiulie Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Nou intrat .. cu pasiune veche .. in curand ne vedem pe sosea.. Hondita ta imi taie respiratia...SUPERBA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Hondita ta imi taie respiratia...SUPERBA ! E de vanzare... daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Salut, ... Doar poze va rog .... fara OT-uri , comentariile le puteti lansa pe alt topic , sa ne bucuram doar de bestii . Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Ce vrei tu ma asta micu'??? ia vezi ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu imi sta in caracter sa filozofez , dar cred ca nu ai inteles aluzia ... poti da , am pielea al dreku de groasa Taste uscate , alll miku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeGiulie Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Salut, ... Doar poze va rog .... fara OT-uri , comentariile le puteti lansa pe alt topic , sa ne bucuram doar de bestii . Merci ne bucuram de ele, de aia am si zis ca-mi place honda lui...poate ca ai observat ca alte povesti despre vanzare nu le-am mai avut aici, ci le-am continuat pe PM. scuza-mi offtopicul, nu m-am gandit ca o sa ofensez pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu imi sta in caracter sa filozofez , dar cred ca nu ai inteles aluzia ... poti da , am pielea al dreku de groasa Taste uscate , alll miku Daium!!! poate-ti place ) inteles stai rilax...aveam si eu chef de caterinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Daium!!! poate-ti place ) inteles stai rilax...aveam si eu chef de caterinca Up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 poze si cu noua mea mobra de 49 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 poze si cu noua mea mobra de 49 cmc toba asta a ta e....cum se zice....incepe cu p si se termina cu izdoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 poze si cu noua mea mobra de 49 cmc felicitaari danii pt noua achizitie..ai mare grija de tine .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 felicitaari danii pt noua achizitie..ai mare grija de tine .... ms axi ..promit k scot tot grajdu pe toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 super tare waaaawwwww Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 toba asta a ta e....cum se zice....incepe cu p si se termina cu izdoasa si a ta incepe tot cu p si se termina cu olitiaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Hop si eu... nu mai sunt prin Alba (Blaj), dar de acolo imi sunt originile si mai vin din cand in cand... Motorul e un Kawa VN750 Twin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 (editat) si a ta incepe tot cu p si se termina cu olitiaaa iara offtopicuri...nu a fost topic pe forumul asta sa nu se ridice unul mai sus ca si altul..tine-ti minte toti suntem la fel.. asfalt uscat Editat Mai 4, 2009 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dim Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Salut , ca sa-mi fac debutul si eu aici m-am gandit sa arunc o poza cu motorisca mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 Salut , ca sa-mi fac debutul si eu aici m-am gandit sa arunc o poza cu motorisca mea faina mobra ta:) sa o stapanesti sanatos cat mai multi km.. asai ca ai luat-o d el seusa de la dani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dim Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 faina mobra ta:) sa o stapanesti sanatos cat mai multi km..asai ca ai luat-o d el seusa de la dani? Dap, de la el am luat-o. Mi-a zis Petre ca le ai cu motoarele asa ca daca iti faci niste timp si pt mine odata, ti-as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate