Sari la conținut

MeGiulie

INACTIV
  • Număr conținut

    207
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Lully1008

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

MeGiulie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. MeGiulie

    Sa mai si radem.

    Record mondial cu caruciorul de cumparaturi tras de moto Ghiciti cine sunt protagonistii )
  2. MeGiulie

    Stickere Pt Masini

    eu vreau 2 cu "colegi in trafic" ! (deocamdata!) bine ca vi cu idei!
  3. Frumos Painkill3r ... dreptate ai in multe...
  4. Sake eu zic sa facem un topic separat sa punem un anunt. ce zici ?
  5. acum am vazut topicul, si vroiam sa zic ca mi-e tare frica de cai. am avut si eu accident ceva de genul asta. la 30 km/h mi-a sarit un cal in fata (eram cu masina) si a sifonat-o tare ..chiar ma gandeam ce s-ar fi intamplat daca se implanta calul ala intr-un motociclist. imi pare sincer rau ca am aflat raspunsul.
  6. Sake ...mama nu era sigur, ca o cunosc de ani de zile, am fost la ea in casa, deci sigur nu era ea...sotia....adica logodnica....nu stiu, una din cele doua poate ca era ea, dar nu bag mana in foc, pt ca crede-ma ca nici nu m-am uitat bine la ea, cealalta nu era sigur.era prea inalta si mai soliduta putin ... later edit : La multi ani Sake! scuza-ma acum am vazut ca e ziua ta
  7. Eu am fost inainte sa plec din alba, la sfarsitul lui august...cautam disperata mormantul,ca la inmormantare am fost tare pierduta in spatiu si nu mai stiam fix care e, ma uitam dupa cruce. Erau doua domnisoare acolo si m-au indrumat sa intreb la un barbat care statea prin zona si care lucra la cimitir presupun, ca sa nu mai caut de nebuna, si apoi m-au intrebat ce caut.Le-am zis ca vreau sa pun o lumanare la mormantul unui prieten si le-am zis numele. Cele doua domnisoare (doamne) erau la mormantul lui Dani, nu stiu cine erau, dar au fost foarte de treaba. Am ramas surprinsa de cat de ingrijit era mormantul. Deci se pare ca pe Dani nu l-a uitat inca lumea. As fi vrut sa stau mai mult, dar nu pot, la chestii de astea eu sunt mai sensibila...oricum nu puteam sa plec asa din tara, fara sa trec pe acolo.Plecam cu avionul, cine stie ce se putea intampla si nu m-a lasat inima sa plec fara sa ma duc sa aprind o lumanare.(de fapt mie mi-e frica sa zbor, si m-am dus sa il rog sa aiba grija de mine , ca am fost acolo sus sus aproape de sufletul lui). Acum am venit acasa, si o sa ma duc iar pe la cimitir inainte sa plec la cluj, ca a fost bine si am ajuns bine. Scuzati-mi postul asa de lung, dar mie mi-e dor de el...mi-e dor sa ma duc la ore si sa ma intalnesc in fiecare miercuri cu el in fata la magazin, ma gandesc in fiecare zi la el si la prietenii care s-au dus...mi-e dor de multe chestii...si imi pare rau pt multe lucruri...poate ca unii dintre voi stiti ca acum o vreme Dani era cel mai bun prieten al meu, si ca atunci cand a murit nu eram in cele mai bune relatii...si da, imi pare rau, si m-a durut groaznic cand s-a dus.ma gandesc la el zilnic ...si ma duc la cimitir, si mai aprind cate o lumanare.o prietenie nu se termina dintr`o cearta,chiar daca aparent nu mai e, ce a fost tot ramane.Viitorul il poti schimba, amintirile nu.Dani oricum a ramas o parte din sufletul meu, niste ani din viata mea, niste nazbatii din viata noastra, clipe faine, momente grele, lacrimi, zambete.Nu le uiti de pe o zi pe alta. Nu se sterg orice ai face. Mie mi-e dor de el.... inca o data imi cer scuze daca postul a fost prea lung...dar daca nu va spun voua ce am pe suflet, pe topicul dedicat lui Dani, atunci cui as putea spune?!
  8. MeGiulie

    Poze !1

    ne bucuram de ele, de aia am si zis ca-mi place honda lui...poate ca ai observat ca alte povesti despre vanzare nu le-am mai avut aici, ci le-am continuat pe PM. scuza-mi offtopicul, nu m-am gandit ca o sa ofensez pe cineva.
  9. ma...eu am zis ca suntem offtopic... ) nu tre "sa ma lasi" sa ies cu dimmu, ca nu am cerut voie ! gelos mic! (oricum tu esti gajicu meu, ca tu mi-ai facut "curte" cand cu examenele, stii tu so, thanks! ) oricum am vazut ca este si topic de matrimoniale, putem sa ne mutam acolo, da' mai bine nu, ca e o chestiune privata aici hai va pup baiet povestim peste 2 saptamani . pana atunci asfalt uscat si grija mare
  10. hmmm..suntem cam offtopic noi asa putin ce-i dani ? esti gelos ? ) lasa ca ies si cu tine, si cu painkiller, si cu dimmu.. va hotarati voi daca cu toti 3 deodata, sau pe rand... oricum ar fi, cu alcooale numai eu am voie , ca voi sunteti "calare" ...nah, ce ziceti, bine-i asa ?
  11. hai baietzi ca eu va iubesc pe toti, ca doar sunteti de-ai mei - this is for DimmU only, s'a 'nteles ?? )
  12. MeGiulie

    Poze !1

    Hondita ta imi taie respiratia...SUPERBA !
  13. deci...da...da' treaba care e...ca la 50 cat ar trebui sa aiba, in primul rand cel pe 2 roti reuseste sa franeze si sa evite in timp util, chiar daca ala pe 4 roti e bou si nu se asigura DELOC, la peste 100, ceva mai greu...plus ca daca-ti vine unu' pe sosea, cu peste 100, zici tu ca ai timp sa iesi, da' pana intorci capu' si-n partea cealalta sa te asiguri, si iesi, ala care vine cu peste 100 se implanta in tine puiule...ma intelegi ? si daca se asigura ala inainte sa iasa. se uita, te vede (sau nu, ca la viteza aia poti fi dupa un damb,ceva, si el considera ca daca vine unu' in limita vitezei legale NU ARE CUM sa nu aiba timp sa iasa) asta in ideea ca s-a asigurat nenea pe 4 roti inainte sa iasa...stii cum zic? numai bine baieti si asfalt uscat ! PS : sa nu intelegeti gresit ce am vrut sa zic, parerea mea e ca cine greseste trebuie sa plateasca, indiferent pe cate roti e.
  14. Si de ce te agiti o data la 3 post'uri ? ce daca are un an topicu' ? din cate vad eu ii inca deschis, deci putem sa ii uram si casa de piatra si sa-i spunem si sa-si faca asigurare de viata si tot ce "vrea" muschii nostri !
  15. hey.... 1. da-esti un mare idiot...dar te iertam pe jumatate pt ca stii si tu asta 2. casa de piatra si toate cele bune !
×
×
  • Creează nouă...