baluba16 Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 pam pammm!!!! iara io!!!!) si suzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Sa ai noroc de motor Liviule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Sa ai noroc de motor Liviule. Vezi muma.. inca un baiat destept .. si-a cumparat speed.. numai tu ai trecut in randul mosnegilor .. mumaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dim Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Sa ai bafta de ia Liviu. Si ma bag si eu cu inca o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Sa ai noroc de motor Liviule. Multumesc! Mesaj completat Vezi muma.. inca un baiat destept .. si-a cumparat speed.. numai tu ai trecut in randul mosnegilor .. mumaaaaaaaaaaaa Multumesc! Mesaj completat Sa ai bafta de ia Liviu. Si ma bag si eu cu inca o poza. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 (editat) Sa il folosesti sanatos si sa vii sa il uzi !!!!! Mesaj completat Am si eu ceva generatoare de fum pe acasa:D Editat Martie 30, 2011 de edysson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Sa il folosesti sanatos si sa vii sa il uzi !!!!! Mesaj completat Am si eu ceva generatoare de fum pe acasa:D L-am udat de cateva ori, dar cred ca nu ai fost tu la Blue cand am facut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 (editat) motorul meu al 3-lea....mutrea mea? SECRET Numa'bine! Editat Aprilie 10, 2011 de tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) Poza anului ( legatura cu motociclismul este pozitia copilului , ca pe vitezana ) Editat Iunie 1, 2011 de mihai1963 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Poza anului ( legatura cu motociclismul este pozitia copilului , ca pe vitezana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 daca te uiti atent la copil.. seamana cu liviu cand avea pojar .. ) .. sau nuuuu am gresit.. seamana cu liviu vineri noaptea la seth ........cand se simtea rau de la "gulas" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 daca te uiti atent la copil.. seamana cu liviu cand avea pojar .. ) .. sau nuuuu am gresit.. seamana cu liviu vineri noaptea la seth ........cand se simtea rau de la "gulas" Sa te duci in (cuvant urat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Mai pune niste poze noi Liviule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Mai pune niste poze noi Liviule! Nu mai am ca nu am mai iesit cu motorul cam demult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Nu mai am ca nu am mai iesit cu motorul cam demult. Saptamana asta pun eu ceva poze.Daca imi gasesc cablul....de la aparat.Daca nu ,care vrea sa le vada sa vina la mine. Daca as avea macar jumatate din motoarele de aici....Am intrat in hala si am iesit dupa 2 ore Cam putine ca nu am mai avut rabdare sa caut prin calculator. mai luati si astea un homemade Pensinarilor,v-ati lasat la fund?nu mai iese nimeni cu poze noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 asta da paradis de piese! unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Hop si eu astazi mi-am luat motorul .Sper sa ne intalnim sanatosi pe coclauri NUMAI BINE SI NOROAUE DIN PLIN !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Sa il folosesti sanatos si sa vii sa il uzi !!!!! Mesaj completat Am si eu ceva generatoare de fum pe acasa:D Am mai luat una!Da numa' de ciuda Da astia de la inmatriculari au numere gen eleron,adica daca mergi mai tare de 80km/h iti iei zborul. Editat Iulie 24, 2011 de edysson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Am mai luat una!Da numa' de ciuda Da astia de la inmatriculari au numere gen eleron,adica daca mergi mai tare de 80km/h iti iei zborul. Sa-i futa dracu cu numerele lor.. si eu port o lopata in loc de numar. Numai in Alba se dau numerele astea, chiar daca i-am zis cucoanei de la inmatriculari ca ei nu respecta legea.. a ridicat "nevinovata" din umeri. Conform STAS 13078/92 , numerele care le dau astia sun ptr autoutilitare , microbuze si alte autovehicule cu suport special ptr asa ceva. Dar avand in vedere ca noi suntem mici.... tre sa belim "oaia" si sa tacem. Hai noroc .. si sa stapanesti sanatos capra aia ... arata bine PS ... Edy cand montezi dozatorul ala .. da un semn Editat Iulie 24, 2011 de Painkill3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Sa-i futa dracu cu numerele lor.. si eu port o lopata in loc de numar. Numai in Alba se dau numerele astea, chiar daca i-am zis cucoanei de la inmatriculari ca ei nu respecta legea.. a ridicat "nevinovata" din umeri. Conform STAS 13078/92 , numerele care le dau astia sun ptr autoutilitare , microbuze si alte autovehicule cu suport special ptr asa ceva. Dar avand in vedere ca noi suntem mici.... tre sa belim "oaia" si sa tacem. Hai noroc .. si sa stapanesti sanatos capra aia ... arata bine PS ... Edy cand montezi dozatorul ala .. da un semn ala de bere sau ala de cafea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 ala de bere sau ala de cafea? Dozatorul asta maaaaaaa.... ptr tine ptr noi "barbatii" punem acid sulfuric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Dozatorul asta maaaaaaa.... ptr tine ptr noi "barbatii" punem acid sulfuric Cel mai tare plange Axi,da bai' ca materie prima pt suc de morcovi nu prea se mai gaseste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Cel mai tare plange Axi,da bai' ca materie prima pt suc de morcovi nu prea se mai gaseste! La minutul 17 esti vedeta. Tre sa dai un coniac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 !La minutul 17 esti vedeta. Tre sa dai un coniac. Liviule,expira bautura aia care ti-o datorez daca vii tot asa des la clubul celor care inadesc motoare!!!!! oricum raman dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate