Sari la conținut

mihai1963

Membru
  • Număr conținut

    247
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    mihai1963

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sebes - Alba
  • Carnet moto din
    1989
  • Motocicleta
    Honda Transalp si Honda Dominator

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Carpati , Mobra 50 Super , CZ 175 , Honda Dominator , Honda Transalp

Vizitatori Recenți Profil

978 citiri profil

mihai1963's Achievements

  1. Salut.

     

    Eu am colaborat foarte bine cu un tip din Tulcea, pe nume Edi. Se ocupa cu dezmembrari moto. Iti dau nr lui sa verifici daca are ceva la un pret bun. 0740 942 607

    1. mihai1963

      mihai1963

      Mulțumesc, îl voi suna.

  2. Salutare! Am norocul să găsesc o roată față NX650 la un pret decent? Poate fi și fără disc de frână. Mulțumesc. P.S. Dominatorul meu merge foarte bine, roata este pentru un proiect.
  3. Salutare tuturor celor care mai intră pe pagina asta. Caut să cumpăr carenele laterale de sub șa, pentru modelul '91 sau '93. Nu contează culoarea, chiar dacă sunt crăpate, sparte, dar nu lipsească bucăți mari din ele (deci să fie reparabile). Am adunat un Dominator din alte două motociclete uzate, am pus "o roabă" de piese noi, mai lipsesc astea 2 plastice. Vă rog lăsați un mesaj dacă aveți oferte. Mulțumesc.
  4. HELP! Caut piesa asta pentru Transalp PD10 1997. Cred ca merge si de pe modelul 2000-2003.
  5. Salutare ! DEzmembreaza cineva un Transalp PD10? Caut roata melcata fata , eventual cu cablul de kilometraj. Poate lipsi angrenajul ala de plastic.
  6. Salutare ! Are cineva de vanzare aparatori (handguard) albe pt. Dominator ?
  7. Salut,

    Vinzi cizmele separat la acelasi pret?

     

  8. Salutare ! Caut un telescop spate de Dominator, fie el si defect, dar prinderea de jos, de pe progresiv sa fie ok. Mihai de la Sebes 0740062592 Multumesc.
  9. Salutare lume ! Am revenit in lumea Dominatoristilor, adica mi-am recumparat fostul meu NX 650 din 1991 alb-verde cu floricele Din nefericire nu se afla in stare estetica foarte buna asa ca am inceput procesul de reconditionare. Pentru asta va rog sa ma ajutati sa gasesc piesele necesare si anume : burdufuri de telescoape fata , obligatoriu verzi si nerupte, sa verde originala, carene laterale (rezervor) si frontale, toate albe. Stiu ca sunt sanse mici sa gasesc asa ceva dar m-am gandit ca merita sa incerc. Daca le aveti sau stiti pe cineva care are de vanzare , va rog sa-mi lasati un mesaj. Multumesc .
  10. Melcul de la roata fata este ok , verificat si uns. Cu releul de incarcare am o nelamurire. Motocicleta asta a facut ceva ture prin Maroc, pe timp de vara , iar releul este tot la locul lui. Nu cumva supraincalzirea lui este mai mult o poveste ? Sa pui peste sau langa el un ventilator de calculator este realizabil dar cum rezista la apa o improvizatie de genul asta ? Deocamdata il las asa cum l-a facut tata lui japonez. Multumesc tuturor pentru sfaturi.
  11. Salutare lume ! Ve rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi. Mi-am luat un Transalp din '97 , cu 56.000 la bord, adus din Germania. Am verificat ulei ,frane, incarcare baterie si am facut ceva ture de proba, atat pe autostrada cat si pe padure. Mentionez ca anterior am avut ( timp de 6 ani) un Dominator din '91. Intrebarea este : ce ar mai trebui sa verific, ce piese au nevoie de atentie mai speciala ? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...