moshu_gsxr Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Salutare la toata lumea......sunt in situatia de a-mi achizitiona un Suzuki gsxr 1000 K6, si as vrea sa stiu de la cei care au deja unul ce probleme au avut, costuri de intretinere,,cat de confortabil este la drumuri lungi....etc,cam tot ce mi-ati putea spune pentru a stii exact daca este alegerea corecta sau nu..... Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 ai mai avut vreun motor vreodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshu_gsxr Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 (editat) ai mai avut vreun motor vreodata? D a am mai avut o Honda CBR 954 RR,pe care am dat-o acum cateva luni de zile Editat Martie 12, 2007 de moshu_gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Ti-am raspuns pe celalalt topic ,caci vad ca ai pus 2 la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshu_gsxr Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 Ti-am raspuns pe celalalt topic ,caci vad ca ai pus 2 la fel Da ...scuze pt gresala, aveam si pagina de pe pro-Bike deschisa....si de aceea cred ca am postat de 2 ori aici....imi cer scuze inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate