Maniax Postat Iunie 19, 2004 Share Postat Iunie 19, 2004 Este in ultimul nr al motolife, in articolul despre intalnirea de la Cluj op oza cu un ij chopperit misto hardtail. As vrea sa vb s eu cu tipu ala, asa ca va rog daca aveti ceva info despre el spuneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Eu am un prieten cu un IJ chopperit mishto, care a fost si la Cluj, da n-am motolife-u ca sa vad poza, asa ca da-mi un link daca e online poza sau descrie-mi-l ca sa vad daca e vb de amicul meu sau nu. Bafta mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 Pai tipu are un ij 56 sau planeta mai vechi de 5 cu 2 tevi de esapament, motorul e rosu cu flacari albastre, hardtail, fara comenzi intinse si cu furca lungita rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 nope. nu-i ala pe care il stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate