Sari la conținut

Ikarus

Membru
  • Număr conținut

    273
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    alexsm01

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    Hayabusa
  • Numar Moto
    NT-06-HNC
  • Club
    Manelos MC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    NipruYamaha V-Max

Ikarus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tot in america, lucrand acolo toamna trecuta, am asistat la accidentul unui coleg roman, caruia un prost (cetatean american) i-a facut praf masina inchiriata, virand la stanga pe sensul gresit (a tras prea tare stanga). Intamplarea face ca veneam de la un local unde colegul roman bause vreo 4 beri (in US ai voie 0.08, dar oricum el era peste). Politia venita sa constate accidentul nici macar nu l-a intrebat daca a baut, daramite sa-l mai testeze cu etilotest. Pur si simplu era evident cine e vinovat (americanul) - colegului i-au dat actele inapoi si i-au urat o seara frumoasa.
  2. Lucrurile s-au mai agitat putin pentru ca batrana se considera nevinovata si ameninta cu plangerea penala in schimbul unor despagubiri. Am nevoie de niste pareri avizate despre cum se poate incadra juridic mersul printre benzi la semafor (masinile erau oprite la rosu). Ideea este sa pot aprecia daca exista posibilitatea de a se clasa situatia drept culpa comuna, in speta daca se poate sa nu mi se dea castig de cauza intr-un eventual litigiu. Daca e cineva care s-a mai confruntat cu situatia asta as aprecia orice informatie! Multumesc
  3. E clar ca am sa ma interesez. Si "apartinatorii" au fost foarte cumsecade, desi fiul ei este demnitar in parlament, om cu greutate, a avut o atitudine absolut diplomata, a inteles situatia, chiar si fiind vorba de mama lui.
  4. Breteaua Iancu de Hunedora, pe langa pasaj Victoria, in dreptul guvernului, azi la pranz. Mergeam ca omu' intr-a 1a cu ambreiajul aproape la fund printre cele 2 randuri de masini. O batranica a traversat printre masini exact cand am ajuns in dreptul ei, complet absenta si fara nici urma de asigurare, macar "schitata". Aveam 10 la ora asa ca am franat cu oprire instantaneu, dar ea a remarcat motorul cand s-a atins de el. S-a dezechilibrat si a cazut jos. Mai mult decat previzibil, datorita varstei venerabile, s-a ales cu o fractura de humerus. La fel de previzibil - politie, smurd, circ. Doi politisti de la brigada moto au ajuns primii si mi-au tinut de urat, la propriu, povestind cu mine pana cand a venit echipajul de cercetari - mi-au spus ca ma inteleg, chiar se revoltasera un pic pe pietoni pentru ca "si lor li se intampla sa fie pusi in situatii extreme de pietoni ignoranti". Oricum, baietii de treaba, mi-au urat succes cu procedurile Am fost, evident, la spital pentru recoltat probe de sange, teste neuro de atentie (alea cu degetu la nas, cules bobite de hartie de pe masa). Apoi, pe seara, m-au chemat la udriste pentru declaratie, au intocmit hartiile pentru dosarul de cercetare, dar... PREMIERA: MI-AU DAT PERMISUL INAPOI ! A mai patit careva chestia cu returnat permisul desi e accident "cu vatamare" ?
  5. E foarte buna abordarea problemei, cu o singura remarca. Nu sunt suficiente repere in imagine pentru pozitionarea cu precizie a motorului la T0. Cum ai stabilit pozitia din T0 acolo unde ai desenat-o pe harta?
  6. Salut! Si eu plec vineri dimineata spre Garana , din Bucuresti. Doar ca vreau sa merg un pic mai repede decat propui tu. E drum lung... 450 km. Din experienta altor ani se fac cam 7-8 ore, dar la un ritm de mers ceva mai alert. Indiferent pe ce ruta se merge, finalul e doar prin munte si deci mai incet. Pot sa-ti povestesc despre traseu. Am mai fost de vreo 2 ori pe-acolo.
  7. Nu prea te duce mintea, pasarico! Lasa, nu-i bai... e loc si pt tine. Nu stiu cum ai invatat tu ce-i ala motociclism... da nu ti-a iesit prea bine. Eu am invatat motociclism de la Lica (comisaru Catana) si de la altii din grupul lui, motociclisti din vremurile inca demne. Acum 10 ani cand am mirosit eu prima data mobre, Lica si Catalin (fie-i tarana usara) mi-au fost modele - erau deja motocilisti cu istorie. Nemtenii sunt f. norocosi ca-l au sef la circulatie. E un om drept si de caracter. Cam atat.
  8. peste tot unde ma duc..tot de tine dau :)) :*

  9. Bai, ce porcarie! Rontz era ultimu om care ar fi trebuit sa plece... Mereu cand ma duceam la magazin il cautam pe el sa ma ajute. Nu cred c-am sa mai pot intra prea curand acolo. Cu bine, Rontzule!
  10. Eu nu. Filmul il am de la o cunostinta care lucreaza acolo.
  11. Inregistrarea este de pe o camera de supraveghere a unei firme de securitate. Intersectia din poza e Delea Veche cu Matei Basarab, chiar inainte de Calea Calarasilor. Omul pare ok, nu s-a izbit de nimic, nu s-a tavalit prea mult. Uitandu-ma de mai multe ori la film, inclin sa cred ca scuteristul o cam frigea si s-a speriat de masina care vira la stanga (care a cam fortat manevra) si incercand sa evite a agatat dubita alba. Voi ce ziceti? Daca mai exista vre-un topic despre asta, admini, do your thing _iBhyPSTcJ8
  12. Eu am fost de 1 mai. Cazarea e in jur de 20 de euro, la pensiune de 3 stele. Statiunea e mica, nu-s cine stie ce atractii, dar are un farmec al ei. E ideala de vazut in 2 zile de wkdn. Intrarea la castel include si gradina botanica era in mai 7 Euro parca. Rezervati 2-3 ore pt vizitare ca sa va tihneasca Majoritatea tavernelor sunt pe faleza, orasul in rest e mai "rezidential". Un pont de cazare : Pe faleza e un complex de vilute (1-2 camere) asezate sub o colina, foarte cochete. Nu mai tin minte cum se numeste complexu, da il gasiti pe net. Probabil trebuie rezervare. Oricum sunt foarte simpatice, data viitoare cand ajung acolo stau. Drumul pana acolo e foarte ok, liber si fara surprize, mai putin bucata intre varna si blacic care e cam cu gropi.
  13. Cine se plange de manevrabilitate la busa probabil nu are suficienta experienta pe ea. La inceput e intr-adevar e ceva de lucru, mai ales daca vii de pe o sportiva mai usoara. E intr-adevar o vaca. Insa motorul are suficienta putere in ture joase si e suficient de elastic ca sa o tii foarte lejer la viteze mici. Joaca-te un pic cu ambreiajul si ai sa vezi. Eu merg zilnic in trafic cu ea (la munca). Nu ai probleme la strecurat (nu e totusi scuter). atentie la ampatament. e mai lunga decat "se simte" si daca vrei sa tai banda printre masini oprite, arunca un ochi la tobe ca sa nu agati ceva in spate. Altfel motoreta e incredibila. Stabila ca un bolovan. Ciclistica e de mare arta. Comportament previzibil la limita ... iti dai seama inainte de a atinge limitele de aderenta. Sunt totusi de acord cu problema franei pe fata. E cam greu de estimat punctul de aderenta la franare energica. Poza cu specimenul meu....
  14. Am un garaj inchiriat pe str. Transilvania, langa Sala de Concerte Radio. Pentru cei nedumeriti, e intre Cismigiu si Piata Matache. Suntem 2 in el acum, dar unu vrea sa tradeze cauza. In garaj intra cam 3 mobre lejer (fiecare sa le scoata usor) sau 4 chinuit. Are apa curenta (chiuveta si furtun), curent electric (bec si priza) si canalizare. E la parterul unui bloc si are access direct din strada. Chiria e 3 mil. pe luna, se imparte intre cati locatari suntem. Relatii / poze la mine (msngr: alexsm01 / tel: 0723 632 519)
×
×
  • Creează nouă...