ianus Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 oameni buni si cu credinta stie cineva un service in bucuresti care sa repare si scutere chinezesti? sau macar daca pot folosi un altfel de piese (in speta un alt releu de incarcare) sau poate cumva un manual (am un bombardier de first bike) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 oameni buni si cu credinta stie cineva un service in bucuresti care sa repare si scutere chinezesti? sau macar daca pot folosi un altfel de piese (in speta un alt releu de incarcare) sau poate cumva un manual (am un bombardier de first bike) intreaba la orice magazin first bike ....eu am fost la ei la service undeva pe soseaua giurgiului dar nu iti recomand mai bine la fabrica la ghimbav...0723550032 alex seful de service de la buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 cauta=l pe cpm de pe forum el are unservicede scutere si lucreaza bine poate are piesele care-ti trebuie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Scuter Centre , Str Spineni nr 18 sector 4 Bucuresti , 0724/561 013 - Ciprian, nu exista scooter sa nu-l repare Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate