amimagz Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Plimbarea a fost facuta... Protagonisti: Kawasaki VN800 Classic, Yamaha YZF750 si mezina SV650 Asa ca iata poze: Inainte de a pleca din Bucuresti: Pregatiri diverse.. La Bogdan, in Tatarani.. Si scoaterea bestiei din casa... Dupa care am ajuns si in Sinaia, asta dupa o tura pe la Paula's si o oprire mica in Baicoi, PH (sau BaiDomnule, ca sa nu vorbim urat ) Si Marius: Cosmin cu Bogdan: Sunt si eu pe acolo... Cateva discutii... Si cineva care vroia bani... Si pe un "super" drum despre care ni s-a explicat ulterior ca este reparat Am ajuns si la Marcus, BV, locul care nu este pe harta Si inapoi in Bucuresti inghetati, intepeniti si morti de somn.. Excursia a fost excelenta! Aseara cel putin asta am spus toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadangel Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 ma primiti si pe mine la Sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 Te primim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Dap, te primim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadangel Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 ce tare :b dar stiti cine sunt, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Nu a fost chiar asa greu sa ne dam seama Apropos! Roaga si tu un admin sa te faca membra Si ai putea sa te si prezinti... exista sectiune speciala pt chestia asta /index.php?showtopic=2972 Editat Martie 19, 2007 de amimagz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Eu am avut info ... de la amimagz...deci stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanel_P Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Bravo baieti se pare ca v-ati distrat pe cinste in seile calutilor vostri. Vreme frumoasa asfalt caldut.....superconditii. Desi nu am permis inca (suspendat pe 3 luni, maine am examen si il reduc la 1 luna) tot nu m-am lasat si am mers in spatele unui prieten pana la Barajul Paltinu unde am incins in gratarel si am ciocnit o bere:drink: . Si dupa ce am prins ceva curaj cu berea am fugarit-o si eu un pic pe serpentine... ahhhh m-a uns pe suflet. Mult noroc baieti, urati-mi succes la examen sa ma pot alatura si eu la excursii. ASFALT USCAT!!! Te primim Misule vrem sa-ti vedem printesa in rochie de bal.....pe cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 Bravo baieti se pare ca v-ati distrat pe cinste in seile calutilor vostri. Vreme frumoasa asfalt caldut.....superconditii. Desi nu am permis inca (suspendat pe 3 luni, maine am examen si il reduc la 1 luna) tot nu m-am lasat si am mers in spatele unui prieten pana la Barajul Paltinu unde am incins in gratarel si am ciocnit o bere:drink: . Si dupa ce am prins ceva curaj cu berea am fugarit-o si eu un pic pe serpentine... ahhhh m-a uns pe suflet. Mult noroc baieti, urati-mi succes la examen sa ma pot alatura si eu la excursii. ASFALT USCAT!!! Misule vrem sa-ti vedem printesa in rochie de bal.....pe cand? He he!! Bogdane, daca nu iei examenul ala te halesc!!! Ia exemplu de la pretenu' Marius prezent cu Vulcanul... A luat 15 din 15!! Printesa sper sa aiba rochia de bal prin mai Poate ne mai vedem si noi bre... ca a venit si vremea acum! Nu de alta, dar dupa aia o tirezi si nu prea te vad eu venind inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate