BODI Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Fratilor,am o Cagiva Canyon 600 din `96 si nu ii gasesc bendix sa-i cumpar.Stau cu ea de 6 luni asteptand sa vorbeasca lumile si nu imi gaseste nimeni.Motocicleta este pe firma,deci imi trebuie factura pe piese,prefer piesele sa fie noi.Daca nu gasesc cu factura,asta este,o sa vad eu cum fac...dar macar sa gasesc... Va multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Fratilor,am o Cagiva Canyon 600 din `96 si nu ii gasesc bendix sa-i cumpar.Stau cu ea de 6 luni asteptand sa vorbeasca lumile si nu imi gaseste nimeni.Motocicleta este pe firma,deci imi trebuie factura pe piese,prefer piesele sa fie noi.Daca nu gasesc cu factura,asta este,o sa vad eu cum fac...dar macar sa gasesc... Va multumesc . Este un dealer oficial in orasul tau si nu gasesti piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BODI Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 Am dealer si nu se intelege cu italia...Dealerul de aici cu bucurestiul,care nu misca nimic...si uite asa nu am piese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 daca e vorba de nesimtitii aia de repara acolo linga rusi...stai lin k nu o sa faci nimic niciodata. zbatete tu k daca stai dupa ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate